PDA

View Full Version : FX on 4X AGP?



//alias
01-15-2003, 06:03 PM
Will The new GF-FX work on an AGP 4X port and if so what kinda performance losses will occur?

Thanks, //alias

Darthtanion
01-15-2003, 08:05 PM
Yes, the GeForce FX will still work on a 4x AGP board. The standard isn't dead yet, but who knows what the future will hold.

Concerning performance losses, they will be very minimal at this point in time. But as newer games come out that can actually pump that much data through the AGP bus, then the differences will become greater.

//alias
01-16-2003, 11:09 AM
Thanks, I was really concerned about that!

:thumb:

//alias