PDA

View Full Version : GF3 drivers



biggies
02-01-2002, 12:41 PM
I can't seem to get the latest drivers to install.... Windows xp pro just seems to auto load its gay ones... help
:grenade:

MySTiCuSS
02-01-2002, 08:18 PM
Just download the new 27.20 driver from www.guru3d.com

Darthtanion
02-01-2002, 09:01 PM
When you download the newest drivers, unzip them into a folder on the drive somewhere. From there, you can force WinXP to look there and use those drivers. You'll find this when on the front screen when you click the Update Driver button. Choose the bottom radio button and then when asked to choose the driver, click the Have Disk button. Desginate the location of the unzipped drivers, and then choose the Install Anyway option when it tells you that the drivers aren't signed off by Microshaft.

There ya go... you now have the latest drivers installed on your system. :)

biggies
02-01-2002, 10:49 PM
I believe i have tried that... Now when i went into counter-strike it said i don't have opengl support... i dunno whats goin on :(

biggies
02-01-2002, 10:52 PM
I have almost the same exact system but i have a 1.5 amd xp and a msi starforce gf3 :o :cool:

sKuLLsHoT
02-01-2002, 10:53 PM
does it work when you are using the default drivers with xp?

Anonymous
02-01-2002, 10:56 PM
does it work when you are using the default drivers with xp?

No nothing seems to work.. (game wise) otherwise this computer runs great

biggies
02-01-2002, 10:57 PM
hmm that was wierd...

biggies
02-01-2002, 10:59 PM
Its says an error occured during the installation of this device.. The data was invalid...
Does that mean it work?

Wiggo
02-02-2002, 01:56 AM
Are the drivers "WHQL" ones? :?:
As that will make a difference. :smokin:
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

Herman
02-16-2002, 05:56 AM
"Its says an error occured during the installation of this device.. The data was invalid... Does that mean it work?"

No it didnt