PDA

View Full Version : java plug in problem



smokin_pc
03-13-2003, 12:35 PM
i was looking at sites with my old computer, then i came aross the site that need a java plug in. first,,they say i can install it in a site, but the,, they say error in the download. So, i went to the java site, and downloaded the RPM file. Iwent to my gmone terminal, and did this

rpm a+x (the file name)-i586-rpm.bin
$./ (file name)

then,,it did the do u agree stuff.. so far so good.. then i went to my root

$su

password

then i typed in the new extracted file

# (file)

now here was the problem,,nothing HAPPENED!!!! how do i download and install this!~~~~~~~~~~~!!

Bern
03-24-2003, 09:12 AM
The bin file that was in the rpm is a installer, when you said yes to the license it installed to your home directory, copy the bin to /usr/lib and run it there (as root) to install, then delete the bin file.

smokin_pc
03-24-2003, 01:47 PM
k, i am still confused


i went to my /usr/java place and saw i had both the j2re1.4.1 file and the j2rdk1.4.1 file too. then i open the j2re1.41. and saw a lot of stuff,, and i saw a LIB file,and opened it,,and it had like 32 files.. so,,i thought i intsalled the plug in. I tried a progam on line, and they said I NEED TO INSTALL THE PLUG IN!!!,, AHHHH,,wat have i done wrong this time.

can bern,or other linux users, tell me how to install the plug in step by step,including the commands?? that would help billons. O, and i use red hat 7.3 and use the gmome termianal.

thanks,i really need the plug in to play my online games..

Bern
03-24-2003, 02:04 PM
First tell me the full path to your java directory and show me the contents of that directory with the "ls -al" command, then tell me all about the browser you need the plugin for including the full path to where it's installed.

smokin_pc
03-24-2003, 02:35 PM
k,i typed the ls -al,, and i had a hole type of commands.... k,,i think i will restart the whole installing thing.

can u tell me what to get??? i need a plug in so i can play www.runescape.com


i use mozilla

Bern
03-24-2003, 02:49 PM
You have the plugin, it's just not configured yet.

smokin_pc
03-25-2003, 09:00 AM
so how do u config it?? i have the LIB file and the plugin files in my /usr/java..


what ar the steps??


thanks bern:thumb: