Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Page 16 of 32 FirstFirst ... 6141516171826 ... LastLast
Results 151 to 160 of 319

Thread: Welcome to ASRock Technical Support Forum!




  1. #151
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    bradley, il.
    Posts
    3

    Default Re: Welcome to ASRock Technical Support Forum!

    Unless you are getting a pm, I haven't noticed a single answer to any question so far. Sean if you are still with Asrock you are kind of useless don't you think.

  2. #152
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Ukraine
    Posts
    7

    Default Re: Welcome to ASRock Technical Support Forum!

    Sean's last post was last year in February.
    Is anyone esle going to handle this?

    Certain % of people are experiencing the following problem with ALL Asrock z68 series:
    http://forums.tweaktown.com/asrock/4...-problems.html

  3. #153
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Barcelona
    Posts
    1

    Default Re: Welcome to ASRock Technical Support Forum!

    Buenas alguien me podria decir como poner mi placa ASRock 775Dual-880Pro (4 PCI, 1 PCI-E x16, 1 AGP, 2 DDR DIMM, 2 DDR2 DIMM, Audio, LAN) en dual channel?

  4. #154
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    United States
    Posts
    1

    Default Re: Welcome to ASRock Technical Support Forum!

    Hey,

    I just recently purchased a Asrock Z68 Extreme3 Gen3 motherboard and I'm trying to move my video cards from my old system to this one, since I don't yet have the funds to purchase the cards I actually want. However the mother board doesn't seem to want to recognize that the cards are plugged in. I have a pair of GeForce 9500 GT.

  5. #155
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    philippines
    Posts
    15

    Unhappy Re: Welcome to ASRock Technical Support Forum!

    maybe he abandoned this thread...

  6. #156
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Romania
    Posts
    4

    Default Re: Welcome to ASRock Technical Support Forum!

    Better said, ASRock abandoned their tech support altogether...

  7. #157
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Russian
    Posts
    3

    Default Re: Welcome to ASRock Technical Support Forum!

    Help my!

    Motherboard: ASRock M3N78D
    Problem: MAC address are invalid in both CMOS and FLASH (Press F1 to Resume)R

    RESET CMOS and AFUDOS not modify MAC in FLASH.

    MAC address: 0025222D6194

    Find dump BIOS for ASRock M3N78D or metod for modify MAC address in FLASH for this motherboard.

    Thanks.

  8. #158
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Netherlands
    Posts
    2

    Default Re: Welcome to ASRock Technical Support Forum!

    cosior 8gb, AMD phenom x4 3.5GHz (CPU), 640gb (HDD), ASrock Extreme 3.0 R2.0 (mobo), GTX 550ti (GPU), TP-LINK wireless network adapter 300Mbps, Windows 7 64-bit.

    Hello guys,
    I've got a problem. My network adapter is failing me, while it works perfectly on other computers. Every time I boot up my pc acts as if the card isn't there. And when I look at device manager it days the driver is no good, while sometimes the internet works fine but only after re-installing the driver and reboting the pc. Then it works once then when I reboot it's the same problem all over again!
    I'm starting to get rilly angry at the pc, so before I kill it does anyone have an idea?

    Kind Regards

  9. #159
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Ukiah
    Posts
    6

    Default Re: Welcome to ASRock Technical Support Forum!

    Quote Originally Posted by obli View Post
    Sean's last post was last year in February.
    Is anyone esle going to handle this?

    Certain % of people are experiencing the following problem with ALL Asrock z68 series:
    http://forums.tweaktown.com/asrock/4...-problems.html

    my problem is i have two of these boards and i can't get them to display video out of discreet video cards. Onboard graphics work but neither board will produce a signal while the discreet cards are in. Windows detects them as working but no video signal in windows or bios. I've called and submitted a ticket but ASRock support is shall i say a little lacking!

  10. #160
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Bulgaria
    Posts
    1

    Default Re: Welcome to ASRock Technical Support Forum!

    Hello,
    I have Z68 Pro3-M motherboard and two monitors with only VGA/D-sub connectors. Does anyone know if the on board card supports D-Sub trough D-Sub to DVI converter? I've searching the forum but could not find any info and it is not working for me.
    Thanks.

Page 16 of 32 FirstFirst ... 6141516171826 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •