Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 31 to 33 of 33

Thread: Problem with PCI-E card




  1. #31
    Join Date
    Aug 2014
    Location
    Chile
    Posts
    1

    Red face Re: Problem with PCI-E card

    Dear Emily:

    I have a same problems with my Wolfdale 1333-D667-R2 not detect video card xfx r7 250. Upgrade the bios to version 1.50 and problem continue.
    You will send me the bios version L1.53 for tested ?. Please.
    I like work with my Asrock for long time. I would appreciate your help.

    thank you

  2. #32
    Join Date
    Sep 2014
    Location
    uk
    Posts
    1

    Default Re: Problem with PCI-E card

    Hi,i know this is an old thread but im having trouble tracking down the 1.53 bios update so i can get my asrock wolfdale 1333-D667 to recognize my radeon hd 5450 graphics card. I heard this is the bios i need to get my card working. Any help given is much appreciated as im getting desperate now!!
    Thanks
    Wayne.

  3. #33
    profJim's Avatar
    profJim is online now Chief Munchkin + moderator
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Tacoma, WA. [USA]
    Posts
    7,811

    Default Re: Problem with PCI-E card

    Quote Originally Posted by hiddendragon View Post
    Hi,i know this is an old thread but im having trouble tracking down the 1.53 bios update so i can get my asrock wolfdale 1333-D667 to recognize my radeon hd 5450 graphics card. I heard this is the bios i need to get my card working. Any help given is much appreciated as im getting desperate now!!
    Thanks
    Wayne.
    Welcome to the forum.

    Send a PM to ASRock TSD - Emily, include your email address in the PM and ask her to send you a copy of the L1.53 bios via email.

    Do not post your email address in this thread.

    To save time and avoid any confusion, before you send the PM, fill out your full system specifications using the following procedure.

    We can best help you after you create a detailed hardware list in the System Specs
    portion of your forum profile at the bottom of the profile page or in your forum signature.
    Be sure to include brand names and model numbers.
    When you are done editing or creating your hardware list, save the settings.
    Q9650 @ 4.10GHz [9x456MHz]
    P35-DS4 [rev: 2.0] ~ Bios: F14
    4x2GB OCZ Reaper PC2-8500 1094MHz @5-5-5-15
    MSI N460GTX Hawk Talon Attack (1GB) video card <---- SLI ---->
    Seasonic SS-660XP2 80 Plus Platinum psu (660w)
    WD Caviar Black WD6401AALS 640GB (data)
    Samsung 840 Pro 256GB SSD (boot)
    SLI @ 16/4 works when running HyperSLI
    Cooler Master 120XL Seidon push/pull AIO cpu water cooling
    Cooler Master HAF XB computer case (RC-902XB-KKN1)
    Asus VH242H 24" monitor [1920x1080]
    MSI N460GTX Hawk (1GB) video card
    Logitech Z-5500 Digital 5.1 Speakers
    win7 x64 sp1 Home Premium
    HT|Omega Claro plus+ sound card
    CyberPower CP1500PFCLCD UPS
    E6300 (R0) @ 3.504GHz [8x438MHz] ~~ P35-DS3L [rev: 1.0] ~ Bios: F9 ~~ 4x2GB Kingston HyperX T1 PC2-8500, 876MHz @4-4-4-10
    Seasonic X650 80+ gold psu (650w) ~~ Xigmatek Balder HDT 1283 cpu cooler ~~ Cooler Master CM 690 case (RC-690-KKN1-GP)
    Samsung 830 128GB SSD MZ-7PC128B/WW (boot) ~~ WD Caviar Black WD6401AALS 640GB (data) ~~ ZM-MFC2 fan controller
    HT|Omega Striker 7.1 sound card ~~ Asus VH242H monitor [1920x1080] ~~ Logitech Z-5500 Digital 5.1 Speakers
    win7 x64 sp1 Home Premium ~~ CyberPower CP1500PFCLCD U.P.S
    .


Page 4 of 4 FirstFirst ... 234

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •