Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 10 of 33

Thread: Problem with PCI-E card




  1. #1
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Sweden
    Posts
    1

    Default Problem with PCI-E card

    I recently installed an ATI Radeon HD5450 in an ASRock 945GCM-S. The video card doesn't seem to be detected since I can't get any input from it to my monitor. The onboard video continues to work. Any ideas on how I can disable the onboard video and get the card to work?

    I have the latest version of the BIOS (P1.20) and I tried changing a couple of the options in the BIOS (even though the card should be automatically detected).

    Thanks in advance.

  2. #2
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Venezuela
    Posts
    1

    Default Re: Problem with PCI-E card

    I have the same issue but with a Radeon HD5670, was reading on other forum that I need the bios version 1.21, but cant find it anywhere.

  3. #3
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Venezuela
    Posts
    8

    Default Re: Problem with PCI-E card

    Here is the link to the Ars Technica forums, were they posted the beta bios, it does work as i am now enjoying the HD5670, thanks to CBerSK for the tip, really thank you bro :D

    PCI-E card not detected - Ars Technica OpenForum

    I will keep a copy of the Bios and the .txt in case anyone else needs it and until they post it officially here.

  4. #4
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Thaxton, Virginia, United States
    Posts
    10

    Default Re: Problem with PCI-E card

    I have the same issue. Apparently, the link that the above user provided for the 1.21 BIOS is no longer valid. Can anyone send me the 1.21 BIOS for ASRock 945GCM-S? The latest BIOS on the ASRock website is still 1.20

    Thanks!

  5. #5
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Venezuela
    Posts
    8

    Default Re: Problem with PCI-E card

    http://rapidshare.com/files/43280013...45GCMS_121.rar

    There, i put it up on rapidshare.

    The .rar contains:
    .txt with detailed instructions
    .iso that is seemingly empty, but after burned on a cd will work properly as a boot disc with the bios updating tool, and the actual 1.21 beta bios.

  6. #6
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Thaxton, Virginia, United States
    Posts
    10

    Exclamation Re: Problem with PCI-E card

    Muchas Gracias, revdarian! i'll give it a try as soon as possible.

    i don't think any of us consumers knew that PCI-E 2.1 would have compatibility issues with PCI-E 1.0 motherboards. it took us all by surprise!

  7. #7
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Thaxton, Virginia, United States
    Posts
    10

    Default Re: Problem with PCI-E card

    all right! thanks a bunch. it worked great!

    my Radeon HD 5670 is now working in 945GCM-S after the 1.21 beta bios update. I was told by ASRock support that there was no way to get the 5670 working. I guess there is some mis-communication going on between the europe/america/asia teams

  8. #8
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Venezuela
    Posts
    8

    Default Re: Problem with PCI-E card

    Glad that it helped you too.

    The Europe Team is the one that provided the beta bios, hopefully the other teams will get the memo about it's existence.

  9. #9
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Villa Nueva, Guatemala, Guatemala
    Posts
    2

    Default Re: Problem with PCI-E card

    Quote Originally Posted by Revdarian View Post
    http://rapidshare.com/files/43280013...45GCMS_121.rar

    There, i put it up on rapidshare.

    The .rar contains:
    .txt with detailed instructions
    .iso that is seemingly empty, but after burned on a cd will work properly as a boot disc with the bios updating tool, and the actual 1.21 beta bios.
    Hi Revdarian. I know this is a three months old thread, but I can't find the 1.21 BIOS Update anywhere. Would you kindly upload the file again, maybe on Mediafire or Megaupload? The Rapidshare link doesn't work anymore.
    Last edited by mcastilloy2k; 02-26-2011 at 10:23 AM.

  10. #10
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    Venezuela
    Posts
    8

    Default Re: Problem with PCI-E card


Page 1 of 4 123 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •