Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 2 of 2

Thread: x58 Extreme3 can't boot with Silicon Power xpower ddr3 1600Mhz




  1. #1
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Hungary
    Posts
    1

    Default x58 Extreme3 can't boot with Silicon Power xpower ddr3 1600Mhz

    Hi all!

    I bought two computer with Asrock x58 Extreme3 in each. The difference between the 2 is the memory.
    One with Kingmax 3*2gb memory works well, the other with the Silicon power memory can't boot.
    With Kingmax, both can boot, but with the Silicon Power modules, neither can.
    I sent them back to the store and they said that they tested them in MSI and Asus MBs and they work well.
    I updated my Bios and the problem still exist. Silocon Power and Asrock don't like each other:(.

    Any idea? What can I do?

    I'm waiting for you answer. Thanks in advance.

  2. #2
    Join Date
    May 2010
    Location
    Taipei, Taiwan
    Posts
    96

    Default Re: x58 Extreme3 can't boot with Silicon Power xpower ddr3 1600Mhz

    Dear Cronerator,

    Following suggestion is for your reference.
    1.Please upgrade your BIOS to latest version L1.71, your can get the BIOS from following link : http://forums.tweaktown.com/f80/asrock-beta-bios-39474/
    2.Please set the DRAM voltage to higher level, maybe 1.65v to 1.70v.

    Thanks!

    Best Wishes
    Sean
    ASRock Tech Support Staff

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •