Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 3 of 3

Thread: Asrock N68c-S UCC Audio Problem




  1. #1
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Ro
    Posts
    2

    Default Asrock N68c-S UCC Audio Problem

    I just bought this mobo and I noticed that after installing the drivers, no output's coming out of the speakers. The player and the configuration soft for the soundcard seem to show that everything's fine but I ain't deaf...
    The sound's enabled in bios and the jack's connected where it should be, is it a problem with the mobo? Should I return it?

  2. #2
    Join Date
    May 2010
    Location
    Taipei, Taiwan
    Posts
    96

    Default Re: Asrock N68c-S UCC Audio Problem

    Dear LeppeRMessiaH,

    Please check the audio output setting in "Control Panel -> Sound" then try again.
    Attachment 2673

    Best Wishes
    Sean
    ASRock Tech Support Staff

  3. #3
    Join Date
    Jun 2010
    Location
    Ro
    Posts
    2

    Default Re: Asrock N68c-S UCC Audio Problem

    Thanks for the reply but I already did that both on 7 and XP and still the problem persists.



    Last edited by LeppeRMessiaH; 06-24-2010 at 10:14 PM.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •