Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 3 of 3

Thread: Asrock 330HT Power Problem




  1. #1
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Sweden
    Posts
    3

    Default Asrock 330HT Power Problem

    Got an Asrock 330HT, Win 7 Ultimate install+XBMC, everything works like a charm, got a question/problem with the power though, whenever I shut it down and want to reboot the next day by pressing the power button in front it does not respond at all, I have to unplug the powercord and plug it back in, then it works just fine. Is this really normal ? I have only had the unit for a week and i'ts been like that the whole time. Grateful for an answer :)

  2. #2
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    England
    Posts
    3

    Default Re: Asrock 330HT Power Problem

    Are you running with the overclock profiles?

    I noticed a similar thing where my remote would not power the device on after shutdown.. Running without the OC solved the issue, odd I know.

    Failing that i would try a CMOS reset

    Best of luck

  3. #3
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Sweden
    Posts
    3

    Default Re: Asrock 330HT Power Problem

    Thanks, but no, everything is left unchanged except for the shared graphics (512mb)

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •