Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 3 of 3

Thread: A780GXH/128M - Instant Boot not working on win7 x64




  1. #1
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Poland
    Posts
    2

    Default A780GXH/128M - Instant Boot not working on win7 x64

    I have problem with Instant boot on Windows 7 Professional x64. It used to work on Windows XP Professional long time ago. Neither "Fast Mode" nor "Normal Mode" work.
    For example I choose "Fast Mode", push apply button then IB move to tray. Now I go to Start menu, I push "Shutdown" and it is shutting down. No Instant Boot splash screen, No reboot or something like that. It just go off. After manual boot Instant Boot autostarts in windows and stay in tray.

    Motherboard: ASRock A780GXH/128M AMD 780G AM2+
    BIOS ver: 1.70
    CPU: AMD Phenom II X4 940 BE BOX (4 cores) (overclocked from 3GHz to 3.4GHz by changing multiplier, and voltage in bios)
    RAM: DDR-2 4GB (2x2GB) PC800 OCZ Titanium CL4
    HDD: Seagate 500GB ST3500418AS 16MB SATA-300
    PS: CHIEFTEC CFT-600-14CS 600W
    VC: MSI ATI Radeon 4890 OC 1024/256 DDR5 (overclocked)


    - Instant Boot 1.23 for Windows 7 x64
    - STR (Suspend to RAM) is set to auto in BIOS
    - Spread Spectrum is off (if matter)
    - Cool'n'Quiet is off (if matter)
    - Hibernate is on (powercfg /hibernate on in cmd)


    Power plan is set to "ASRock Instant Boot":
    - sleep after: 30 mins
    - hybrid sleep is on
    - hibernate after: never


    Anyone know what is wrong or what I'm doing wrong?
    Thanks in advance.


    Edit: I forgot... I have one account in system (w/o password) with administrator privileges and guest account which is off. I had one more accout called "ASP.NET Machine Account" but I made copy of it and deleted.
    Last edited by 1/2; 12-21-2010 at 06:04 AM.

  2. #2
    Join Date
    May 2010
    Location
    Taipei, Taiwan
    Posts
    96

    Default Re: A780GXH/128M - Instant Boot not working on win7 x64

    Dear 1/2,

    Please kindly contact ASRock TSD via E-mail, we will send a BIOS to you for testing.
    Link: ASRock > Support > Contact Technical Support
    Thanks!

    Have a nice day
    ASRock TSD
    ASRock Tech Support Staff

  3. #3
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Poland
    Posts
    2

    Default Re: A780GXH/128M - Instant Boot not working on win7 x64

    Dear ASRock TSD - Sean C,

    I have done it 21.12.2010 at 00:17. Should I do it again?
    Thanks for reply:)
    Last edited by 1/2; 01-02-2011 at 05:09 AM.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •