Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 5 of 5

Thread: Can't flash




  1. #1
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    USA
    Posts
    4

    Default Can't flash

    Hi! Dloaded BIOS update 1.90 onto a USB thumb drive for my 890FX Deluxe3(current BIOS 1.40)......when I use the flash Utility, the utility can't find it........... It can see the drive(Sandisk), but doesn't see the 1.90 BIOS on it.... Am I doing something wrong or should I try to flash using another media...... I don't have a floppy drive. Thanks

  2. #2
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Far Far Away
    Posts
    7

    Default Re: Can't flash

    Quote Originally Posted by Robit View Post
    Hi! Dloaded BIOS update 1.90 onto a USB thumb drive for my 890FX Deluxe3(current BIOS 1.40)......when I use the flash Utility, the utility can't find it........... It can see the drive(Sandisk), but doesn't see the 1.90 BIOS on it.... Am I doing something wrong or should I try to flash using another media...... I don't have a floppy drive. Thanks
    Try the windows flasher and run it from your hard disk.

  3. #3
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    USA
    Posts
    4

    Default Re: Can't flash

    Hi Xiaopang! I'll give it try........ Thanks

  4. #4
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Melbourne, Australia
    Posts
    3

    Default Re: Can't flash

    Hi,

    I had the same problem upgrading my ION 3D.

    To fix it, I re-formatted the USB stick (as FAT32), thereby clearing out everything that was there.

    Once the new BIOS file was the only item on the file system, the Instant Flash system found it fine.

    Hope that helps.

    regards,
    RR
    Last edited by russellr; 01-18-2011 at 03:57 AM. Reason: typo

  5. #5
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    USA
    Posts
    4

    Default Re: Can't flash

    Hi russelr: Reformated my USB Thumb drive to Fat32 & dloaded 1.90 BIOS update to it. That was all that was on the drive.............. BIOS still could not find the update....it can see the drive(listed on screen) but again can't find the 1.90 update on it! I'm goin NUTS I emailed AsRock support & they sent me to there User Manual......... I've flashed mainboards before(Asus,Gigabyte, etc), without this kinda problem! I think I may be looking @ MoBo's this week. Thanks

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •