Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 4 of 4

Thread: No Monitor Signal




  1. #1
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Los Angeles, CA
    Posts
    3

    Exclamation No Monitor Signal

    New to the forums, and could use some help. Recently bought a new A330ION motherboard and I can't seem to get a signal to the monitor. Current setup is as below. The system powers on, fans spin, and I get a single system beep. I have tried booting with a single module in each slot, as well as both and no go. I have tried hooking up to a monitor (VGA) and to my TV through HDMI, but I just cannot not get a signal. Any ideas? I really don't want to have to return this to newegg, as this was to be a replacement for my back up/media server that went out on me, and I hate not being able to back up right now.

    Asrock A330ION motherboard
    Crucial DDR3 1066 2x2GB
    Antec Earthwatts 430 power supply

  2. #2
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Los Angeles, CA
    Posts
    3

    Default Re: No Monitor Signal

    Update. Dug up an older PCIe graphics card and was able to get a post. Looks like bad on board graphics (half the reason I bought it).

  3. #3
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Romania
    Posts
    131

    Default Re: No Monitor Signal

    Since you were able to get POST look at the BIOS version and update it if it's the case.

  4. #4
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Los Angeles, CA
    Posts
    3

    Default Re: No Monitor Signal

    Bios is currently running most recent version

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •