Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 2 of 2

Thread: Monitor won't work with new motherboard and no posting




  1. #1
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    ohio
    Posts
    1

    Exclamation Monitor won't work with new motherboard and no posting

    I have a new asrock motherboard. It only has a 20 pin power connector on it. The monitor won't boot up, and the computer will not post either. Any suggestions as to what the problem might be? I plug the monitor into another computer and it works fine. Thanks

  2. #2
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Taiwan
    Posts
    562

    Default Re: Monitor won't work with new motherboard and no posting

    Dear pokerj,

    Please follow the procedure to check your system.
    step1:
    Turn off the system power and unplug the power cord. Remove all PnP cards (Plug and Play) and cables including VGA, IDE, FDD, COM, USB, and external printer cable.
    Step2:
    Confirm CPU and DRAM is inserted properly
    Step3:
    Clear CMOS
    (Please refer to motherboard user manual for clearing CMOS)
    Step4:
    Plug the VGA card back to the system and also re-connect your monitor, mouse and keyboard.
    Step5:
    Turn on the power and make sure CPU, power supply and CPU fan is functioning.
    If you still cannot get dispaly, please change CPU or memory or VGA card for try.
    If not, please kindly contact your local dealer for assistance.

    Thanks!

    Have a nice day
    ASRock TSD
    Emily

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •