Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 11 to 20 of 50

Thread: Asrock 890gx won't boot and led debug 00




  1. #11
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    USA
    Posts
    96

    Default Re: Asrock 890gx won't boot and led debug 00

    Ok let's try to troubleshoot your video card. Lets start with the simplest of fixes first.

    1. Turn off your pc
    2. Remove your video card from your motherboard.
    3. Reinsert your video card on your motherboard. Make sure you have it in full on the motherboard.
    4. Please make sure you have connected a power cable on the back of the video card. You can see a pic here Google Image Result for http://img.hexus.net/v2/graphics_cards/ati/HD5770/Sapphire/Cross.jpg
    5. Turn PC on and see if you finally have an image on your monitor.
    6. If there is still no image on the screen, try another DVI/VGA connector on the video card.

    Please keep me updated.
    Last edited by Hawkster13; 03-23-2011 at 02:06 AM.

  2. #12
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    italy
    Posts
    27

    Default Re: Asrock 890gx won't boot and led debug 00

    I connected the power adapter cable to the video card, connected everything and turn on the pc, but again still nothing. no signal on the monitor.

  3. #13
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    italy
    Posts
    27

    Default Re: Asrock 890gx won't boot and led debug 00

    i use a dvi adapter on the vga cable, but the vga cable work on another pc.

  4. #14
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    USA
    Posts
    96

    Default Re: Asrock 890gx won't boot and led debug 00

    Have you tried the video card in a different PCI Express slot? I know its a new board, but its worth trying out.

    Do you have another pc or does a friend of yours have a pc with a pci express slot where you can test the video card on?

  5. #15
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    italy
    Posts
    27

    Default Re: Asrock 890gx won't boot and led debug 00

    i tried another slot, but it didn't work, use another pc is an option, but i'm still not sure that the problem is the vga. you' re sure that the 00 debug code means that processor and mother bord work fine? sorry if i ask this again, but i have a bad feeling about the processor.

  6. #16
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    USA
    Posts
    96

    Default Re: Asrock 890gx won't boot and led debug 00

    Quote Originally Posted by zakato View Post
    i tried another slot, but it didn't work, use another pc is an option, but i'm still not sure that the problem is the vga. you' re sure that the 00 debug code means that processor and mother bord work fine? sorry if i ask this again, but i have a bad feeling about the processor.
    Yes, I am sure. If the cpu wasnt working correctly the pc might not even turn on or will beep like crazy.

    Have you already cleared your cmos? If not, do it ;)
    On your motherboard you have 3 smart switches. One is called clear cmos.
    1. Turn off PC
    2. Press the Clear Cmos button
    3 Turn off PC.

    I am pretty sure either your video card or your motherboard might be defective. In my opinion your cpu is perfectly fine.
    Please test your video card at your friend. If your video card doesnt work there, you than know that your video card was the problem all along.

    Good luck man! Keep me updated.

  7. #17
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    italy
    Posts
    27

    Default Re: Asrock 890gx won't boot and led debug 00

    but i must turn off the pc, push the button clear cmos and the turn on right? because you wright twice turn off on your post. howewer i did as i said below and it did'nt work.
    but i didn't tell something before, when i turn on the pc, no one beep came from the pc and if i touch the vga, it does'nt seems hot at all. maybe this meens that it does'nt work at all, or not?

  8. #18
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    USA
    Posts
    96

    Default Re: Asrock 890gx won't boot and led debug 00

    Oops sorry typo. Yeah turn on pc at step 3.

  9. #19
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    italy
    Posts
    27

    Default Re: Asrock 890gx won't boot and led debug 00

    i do so but nothing happen. can you aswer the question i've asked before.please?

  10. #20
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    USA
    Posts
    96

    Default Re: Asrock 890gx won't boot and led debug 00

    Sorry, I took so long to reply. Had some guests here.

    Well if it doesnt feel at all warm, than yeah that does kinda mean. That it is not operating.

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •