Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 21 to 30 of 50

Thread: Asrock 890gx won't boot and led debug 00




  1. #21
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    italy
    Posts
    27

    Default Re: Asrock 890gx won't boot and led debug 00

    so you advice me to change my video card, right? that was the problem, or no?

  2. #22
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    USA
    Posts
    96

    Default Re: Asrock 890gx won't boot and led debug 00

    I am almost certain that the video card is defective. But please test it on another pc, to make sure.

  3. #23
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    italy
    Posts
    27

    Default Re: Asrock 890gx won't boot and led debug 00

    Now i discover that the asrock 890gx has got a vga integrated, amd radeon hd 4290, instead the motherboard has a vga port, a dvi port and a hdmi port integrated, so i plug in the vga cave with the motherboard but howewer on the monitor nothing appared. So what is the real problem??

  4. #24
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    USA
    Posts
    96

    Default Re: Asrock 890gx won't boot and led debug 00

    Wait? What motherboard do you have?? On your first post you said 870 Extreme3. I guess that is a typo lol

    Do you actually have the 890GX Extreme3?

  5. #25
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    USA
    Posts
    96

    Default Re: Asrock 890gx won't boot and led debug 00

    If you have the 890GX Extreme3. This might be an easy fix.

    And than there is a big chance that your Sapphire video card is just fine

  6. #26
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    italy
    Posts
    27

    Default Re: Asrock 890gx won't boot and led debug 00

    i have two motheboard, the 870 and 890gx and both have the same problem with the same component

  7. #27
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    USA
    Posts
    96

    Default Re: Asrock 890gx won't boot and led debug 00

    Quote Originally Posted by zakato View Post
    i have two motheboard, the 870 and 890gx and both have the same problem with the same component
    Oh ok.

    Did you say you connected your monitor to the other motherboard the 890 one and the picture is black?

    If yes, reset cmos on that motherboard. After the reset, you should see video. If you dont see any video, than your monitor has been the problem all this time.

  8. #28
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    italy
    Posts
    27

    Default Re: Asrock 890gx won't boot and led debug 00

    how i reset cmos?

  9. #29
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    USA
    Posts
    96

    Default Re: Asrock 890gx won't boot and led debug 00

    1.Turn off PC
    2. At the I/O of the motherboard (where the DVI,VGA, USB etc are) you will find a button Clear CMOS.
    3. Press Clear CMOS
    4.Turn PC back on

    and cross fingers

  10. #30
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    italy
    Posts
    27

    Default Re: Asrock 890gx won't boot and led debug 00

    i remeber you that i don't connect the hd with the motherboard and i never try to connect a hd with a os to the motherboard to see in something change.
    I have a tv/monitor lg and when i connect the monitor with my notebook, on the monitor never appear something.when windows is booted on the monitor appear the desktop

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •