Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 12

Thread: Conroe 1333 DVI/H 2.0 and Radeon 5670




  1. #1
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Mér
    Posts
    2

    Default Conroe 1333 DVI/H 2.0 and Radeon 5670

    Hi, recently I adquired a ATI Radeon HD 5670 videocard to plugin into my Conroe1333 DVI/H 2.0 motherboard.

    Issue comes when system's start and card doesnt send video signal. I changed in BIOS from PCI to PCI-E , and got a power supply at 500W. Mine was 400W but still same error.

    Its compatible with this motherboard? I updated to lastest BIOS (2.10), cleared CMOS, uninstalled onboard drivers... but still didnt work.

    Help please!!! :((

  2. #2
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Taiwan
    Posts
    562

    Default Re: Conroe 1333 DVI/H 2.0 and Radeon 5670

    Dear warkita,

    Please kindly provide your e-mail address for me, I will send the latest BIOS for you to try.

    Thanks!

    Have a nice day
    ASRock TSD

  3. #3
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Mér
    Posts
    2

    Default Re: Conroe 1333 DVI/H 2.0 and Radeon 5670

    Worked!!!! Really, thanks, im very grateful to u :)

  4. #4
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Belfast, United Kingdom, United Kingdom
    Posts
    8

    Default Re: Conroe 1333 DVI/H 2.0 and Radeon 5670

    hi darron here again...

    hi is it possible for someone to send me the asrock bios l2.13 beta for the conroe mobo. im patiently waitin as would like to check my hd5770 1gb out now ...im searching online still and getting nowhere but here.

    please could you send me the bios update plzzz pllzzz plzzz. i have it plugged in still but im using the onboard display and windows hasnt seen the card and device manager cant see it either.

    respond soon plz

    Code:
    darix27_uk@hotmail.com

  5. #5
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    new york
    Posts
    7

    Default Re: Conroe 1333 DVI/H 2.0 and Radeon 5670

    [Spam link and hidden tracking links deleted]
    Last edited by profJim; 11-11-2012 at 10:43 PM.

  6. #6
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Belfast, United Kingdom, United Kingdom
    Posts
    8

    Default Re: Conroe 1333 DVI/H 2.0 and Radeon 5670

    Hi darron here...

    I added my email address to my earlier post here. Its ok now. I got the dos version of the l2.13 bios and it worked a charm. Thanks for the help. Soon as it updated and rebooted the system then there was no display on the onboard vga..so i put the monitor cable on the card and wooohooo it worked...it even sorted the memory which was displaying 3.12gb instead of 4.00gb in windows...now its 4.00gb (3.12gb usable) sweet!. next problem is when i try to install the 64bit driver with the 64bit version of windows. and reboot...it passes the logon but then shows a black screen and the pointer is hidden to the left of the monitor screen. Thats it. hmmm.I only noticed it when i moved the mouse.

    the 32bit version of windows is ok.

  7. #7
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Belfast, United Kingdom, United Kingdom
    Posts
    8

    Default Re: Conroe 1333 DVI/H 2.0 and Radeon 5670

    Hi darron here...

    Ive sorted the 64bit driver problem with the new 11.8 drivers from amd or ati that i found and it has a very nice control panel and sorted the display problem there.

    If you want them here you go. enjoy!

    When you get to the page click slow download then let it count down then put in the security code give then you can download it. The drivers consist of mobility ones and desktop windows xp 32/64, vista,7, 32/64
    Last edited by Darron Andrews; 08-25-2011 at 12:25 AM.

  8. #8
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    Italy
    Posts
    1

    Default Re: Conroe 1333 DVI/H 2.0 and Radeon 5670

    Hi, i've got an AsRock Conroe 1333 Ddr2 and an Ati 5570 1gb ddr3. Can someone send me the bios update 2.13 for my mobo plz?

  9. #9
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Belfast, United Kingdom, United Kingdom
    Posts
    8

    Smile Re: Conroe 1333 DVI/H 2.0 and Radeon 5670

    Hi its darron here...

    i managed to hunt down the email i was sent then with the attachment to the file to download...PM me your email address and ill send the link to you.

    I had a blank screen at startup when i added my radeon hd 5770 card, and it sorted it and also sorted the memory problem in windows...saying there was only 3.12gb instead of 4...now it says 4gb (3.12gb usable)

    Use the ASRock Flash Utility (MS-DOS version) to flash it

    post back soon.
    Last edited by Darron Andrews; 11-03-2012 at 11:24 AM.

  10. #10
    profJim's Avatar
    profJim is online now Chief Munchkin + moderator
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Tacoma, WA. [USA]
    Posts
    7,811

    Default Re: Conroe 1333 DVI/H 2.0 and Radeon 5670

    To avoid being spammed, don't post your email address in the thread.
    Send a PM (private message) to Darron with your email address.

Page 1 of 2 12 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •