Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 2 of 2

Thread: 890GX Extreme3 + XFX HD5870




  1. #1
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Dormagen, Germany
    Posts
    5

    Default 890GX Extreme3 + XFX HD5870

    Hello,

    I've got this PC: [Without over clocking now]
    CPU-Z Validator 3.1
    with Corsair AX750 Gold PSU
    And this week I installed XFX Radeon HD5870 XXX and get a video issue. Vertical stripes, screen jumps around, horizontal stripes, white screen, black screen and all that while idle. When I install any other graphics card, like MSI HD 5700 Series, I've no problems. I tried out every driver versions + Catalyst versions, tried to change my PSU, tried to change my RAMs but nothing helped. Now I just ask me if the problem is with the BIOS. I've also looked here ASRock > Products > 890GX Extreme3 > CrossFire Support List and didn't find my graphics card. Does this mean anything? Should I update my BIOS or anyhow disable the onboard graphics? I also wrote to XFX technical support, the also don't know what case the issue.

    I tried the card on two other PCs but they just didn't do anything.

    I'll just insert the card in my PC again and tell you my BIOS version.

    Best regards, Igor

  2. #2
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Dormagen, Germany
    Posts
    5

    Default Re: 890GX Extreme3 + XFX HD5870

    Sometimes, the debug LED shows the code 2A and nothing happens....
    Like now, I can't start my computer....
    Last edited by Igor Stoljarow; 06-03-2011 at 01:30 AM.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •