Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast
Results 41 to 50 of 58

Thread: ATI Radeon HD 5670 doesn't send video signal Conroe1333 DVI/H




  1. #41
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    uk
    Posts
    4

    Default Re: ATI Radeon HD 5670 doesn't send video signal Conroe1333 DVI/H

    the same here
    Hi!

    I have this motherboard, but it doesn't works with Radeon HD5550.

    Can somebody send me the beta bios version please send a pm, thanks
    Last edited by boinaverde75; 10-02-2011 at 03:52 AM.

  2. #42
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Taiwan
    Posts
    562

    Default Re: ATI Radeon HD 5670 doesn't send video signal Conroe1333 DVI/H

    Dear all,

    The latest BIOS of ConRoe1333-DVI/H is L2.13.
    You can download the BIOS from below link and update it to try.
    Link: http://download.asrock.com/bios/775/CR133GD213.zip

    The flash utlity is zipped with BIOS from ASRock Web Site.
    Please download BIOS file from following link.
    ASRock > Products > Motherboard > ConRoe1333-DVI/H > Download
    Please click how to update to get the flash procedure.

    Thanks!

    Have a nice day
    ASRock TSD
    Emily

  3. #43
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    uk
    Posts
    4

    Default Re: ATI Radeon HD 5670 doesn't send video signal Conroe1333 DVI/H

    Good morning, thanks for the quick response, I already have a BIOS update that on your site, to 2.10, now that I like to explain one thing, the beta version 2.13 put in the file in the upgrade, but I have to take any of the files that are there?
    UCORESYS.SYS, UCOREW64.SYS delete any of these? thanks for your help

  4. #44
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Taiwan
    Posts
    562

    Default Re: ATI Radeon HD 5670 doesn't send video signal Conroe1333 DVI/H

    Dear boinaverde75,

    Please download BIOS file from following link.
    ASRock > Products > Motherboard > ConRoe1333-DVI/H > Download

    The flash utlity "ASRflash" is zipped with BIOS file from ASRock Web Site.
    And please click how to update to get the flash procedure.

    Thanks!

    Have a nice day
    ASRock TSD
    Emily

  5. #45
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    uk
    Posts
    4

    Angry Re: ATI Radeon HD 5670 doesn't send video signal Conroe1333 DVI/H

    yes i do hall that but still dont work, the bios keeps on the 2.10
    Last edited by boinaverde75; 10-03-2011 at 04:12 PM.

  6. #46
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    uk
    Posts
    4

    Default Re: ATI Radeon HD 5670 doesn't send video signal Conroe1333 DVI/H

    helpppppppp please

  7. #47
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Manchester
    Posts
    1

    Default Re: ATI Radeon HD 5670 doesn't send video signal Conroe1333 DVI/H

    Hi! I have this motherboard, but it doesn't works with Radeon HD5450.
    Can somebody send me the beta bios version to my e-mail adress?

    karolwojcikgdz@wp.pl

    Thanks

  8. #48
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Canada
    Posts
    3

    Default Re: ATI Radeon HD 5670 doesn't send video signal Conroe1333 DVI/H

    Conroe 1333 DVI-H 2.13 Beta Bios please. Sendto: joseph_3000@hotmail.com Please.

  9. #49
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Canada
    Posts
    3

    Default Re: ATI Radeon HD 5670 doesn't send video signal Conroe1333 DVI/H

    Has anyone had any luck flashing to the newest BIOS CR.13 file? If so, please assist.

  10. #50
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Canada
    Posts
    3

    Default Re: ATI Radeon HD 5670 doesn't send video signal Conroe1333 DVI/H

    Just wanted to update. The updated BIOS L2.13 worked, and I am using my 5770 successfully on my Conroe 1333 DVI-H motherboard.
    Had to use a bootable drive (USB or floppy) and run the dos asrflash file from Asrock's site for any bios.
    When at the command prompt run the .exe file with the bios file name.

    ex: asrflash.exe cr1333.13

    Hope that helps! Thanks ASRock Emily for your assistance!

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •