Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 4 of 4

Thread: P67 Extreme6 B3 L1.63 Enabling both NICs always reboots to BIOS, not OS.




  1. #1
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Australia
    Posts
    3

    Unhappy P67 Extreme6 B3 L1.63 Enabling both NICs always reboots to BIOS, not OS.

    Re: P67 Extreme6 B3 L1.63

    "Enabling both NICs always enters BIOS setup"

    Got this strange problem that if I enable both LAN ports my machine it always goes to "Entering Setup" every time I restart. Cold/Warm/Reset doesn't matter. If I only have one NIC enabled in the bios it will boot fine. Doesn't matter if its NIC 1 or 2.

    The only way to boot with both NICs is to remove the G15 keyboard from the USB 2 port and then plug it back in after Windows starts.

    Is this is beta bios bug?

    I don't have the UbiKey plugged BTW (Its a multi-factor authentication device that interfaces with the PC as a HID device.)

    Thanks.
    Panasonic TH-P58V10A | Dell 3007-HC / SP2208 | Corsair 800D | TrackIR 5 | OCZ V2E 120GB SSD | 2 x SAM 2TB Raid 1 | Corsair AX850 | ATI XFX BE HD 5970 2GB / EK-FC 5970 Nickel | 2600K @ 4.8 EK-Supreme HF - Full Nickel ~26.5c idle | Corsair Vengeance 16GB Kit (4x4GB) 1600mhz 9-9-9-24 1.5v | XSPC RX360 Rad / 3 x Scythe 120mm S-FLEX 1900rpm @ 780rpm / Scythe Kaze Master Pro 5.25" Fan Controller | Laing D5 12V Variable Speed Pump / EK-D5 X-Top | EK-Multioption RES X2 - 250 Advanced / water / silver | Bitspower G1/4 Silver Shining fittings using Tygon 3400 Tubing 1/2 ID

  2. #2
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Poland
    Posts
    145

    Default Re: P67 Extreme6 B3 L1.63 Enabling both NICs always reboots to BIOS, not OS.

    Try the latest Beta UEFI from ASRock website:
    ASRock > Products > Motherboard > P67 Extreme6 > Download

  3. #3
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Australia
    Posts
    3

    Default Re: P67 Extreme6 B3 L1.63 Enabling both NICs always reboots to BIOS, not OS.

    L1.63 is the latest BETA version.

    http://download.asrock.com/bios/1155...me6(L1.85).zip

    Download that ZIP file from the beta zone and the file in it is actually P67EX61.63 even though the ZIP says L1.85. Go figure. The website says 2011-05-02 date stamp and the file in ZIP dates 2011-4-29 19:25.

    I've tried all the download sites. Same deal. :-(

    Maybe someone from ASROCK packaged the wrong version / or named the ZIP file wrong?

    Any comments from ASROCK staff?
    Panasonic TH-P58V10A | Dell 3007-HC / SP2208 | Corsair 800D | TrackIR 5 | OCZ V2E 120GB SSD | 2 x SAM 2TB Raid 1 | Corsair AX850 | ATI XFX BE HD 5970 2GB / EK-FC 5970 Nickel | 2600K @ 4.8 EK-Supreme HF - Full Nickel ~26.5c idle | Corsair Vengeance 16GB Kit (4x4GB) 1600mhz 9-9-9-24 1.5v | XSPC RX360 Rad / 3 x Scythe 120mm S-FLEX 1900rpm @ 780rpm / Scythe Kaze Master Pro 5.25" Fan Controller | Laing D5 12V Variable Speed Pump / EK-D5 X-Top | EK-Multioption RES X2 - 250 Advanced / water / silver | Bitspower G1/4 Silver Shining fittings using Tygon 3400 Tubing 1/2 ID

  4. #4
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Poland
    Posts
    145

    Default Re: P67 Extreme6 B3 L1.63 Enabling both NICs always reboots to BIOS, not OS.

    Perhaps it is a typo because 1.85 and the same changelog is for P67 Pro3.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •