Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 2 of 2

Thread: P55 Extreme - BIOS 2.7




  1. #1
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Géssel
    Posts
    3

    Unhappy P55 Extreme - BIOS 2.7

    Hello,

    I have a Asrock P55 Extreme with the bios 2.7.

    The next problems i have,
    - CLRcmos, is still burning when the pc is turned off.
    - When i press the power button the pc trys to start but its failing, it waits then 5sec and retry it automatic. This hapens sometimes not and sometimes three times in a row.
    - The HDD-led is realy bugged, its burning 0,1sec and then its off, and then is on again.
    - The POWER-led isnt burning sometimes.


    Its not the,
    - HDD, tryed other pc.
    - PSU, tryed at friends computer.

    I have,
    - HDD, Samsung Spinpoint F3 HD103SJ, 1TB.
    - CPU, Intel Core i5 750 @ 3.0GHz.
    - GPU, AMD ATI HD5850.
    - PSU, Antec TP-650.
    - RAM, Corsair Dominator CMP4GX3M2A1600C9 @ 1333 MHz.
    - Motherboard, P55 Extreme.


    I hope somebody can help me.


    I'm gone flash back to bios 1.80, to see if my problems go away.
    And the OC settings to overclock the pc are realy fail lol, when i try the 3.4GHz its a BSOD with rebooting lol.
    Last edited by tintilla; 06-12-2011 at 06:18 PM.

  2. #2
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Géssel
    Posts
    3

    Default Re: P55 Extreme - BIOS 2.7

    No one is looking to my thread :(.

    But, i fixed the problems.
    Stupid 2.70 bios. I'm back to 1.80, mutch mutch better.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •