Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 14 of 14

Thread: New motherboard won't start (Asrock Z68 Pro3-M)




  1. #11
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Birmingham,Great Britain
    Posts
    9,250

    Default Re: New motherboard won't start (Asrock Z68 Pro3-M)

    Yes that plug is just for the CPU,so without it the pc won't work,only mb lights up,if you need anymore help just post back
    Gigabyte z77x UP4-TH F11c Modded Bios
    Intel i7 3770k 24/7@4.8ghz 1.38v Turbo llc +0.165v dvid multithreading enabled
    Samsung Green(MV-3V4G3D/US) 8GB @2133mhz 9-10-10-21-1t 1.55v
    Thermalright Silver Arrow Cpu Cooler
    1xSamsung 840 pro 256 Gb SSD windows 8.1 pro 64bit
    1xSamsung f4 HD204UI 2tb hard drive Storage
    Powercolor 7970 3gb V3 @1150mhz core/1700mhz mem,1.150v Accelero aftermarket air cooler 55c max
    Razer Lycosa Keyboard
    Logitech X-530 5.1 Speakers
    Lite-On iHAS124-19 24x Sata DVDRW
    K-World Hybrid DVB-T 210SE Digital T.V Card
    L.G E2260V L.E.D 1920x1080 Monitor
    Xfx Pro 750w silver rated Psu 80+
    Fractal Arc Midi Case

    http://i38.tinypic.com/14myvfa.jpg x58 ud5 <=3.8ghz + 4.2ghz Overclock Template!!
    http://www.youtube.com/user/warren304#p/u Visit Me On Youtube

    Lots Of Gaming Videos With X58 Ud5 System And Gpu On My Youtube Channel!!
    Just Uploaded New Battlefield 4 Video!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. #12
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    London
    Posts
    1

    Default Re: New motherboard won't start (Asrock Z68 Pro3-M)

    I have the very same problem and I do have the 24 pin and 8 pin power supply all connected, RAMs are in the right slots, I have the 60gb SSD but there is no LED activity for HD, only power light comes on, CPU fans fire, no sound, initially as if it will fire, but the no display on monitor, reset button does not work, could that be a problem! Please help, spent a fortune getting the components together, but now stuck with no results and poorer still.

  3. #13
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Birmingham,Great Britain
    Posts
    9,250

    Default Re: New motherboard won't start (Asrock Z68 Pro3-M)

    can you list you components?
    Gigabyte z77x UP4-TH F11c Modded Bios
    Intel i7 3770k 24/7@4.8ghz 1.38v Turbo llc +0.165v dvid multithreading enabled
    Samsung Green(MV-3V4G3D/US) 8GB @2133mhz 9-10-10-21-1t 1.55v
    Thermalright Silver Arrow Cpu Cooler
    1xSamsung 840 pro 256 Gb SSD windows 8.1 pro 64bit
    1xSamsung f4 HD204UI 2tb hard drive Storage
    Powercolor 7970 3gb V3 @1150mhz core/1700mhz mem,1.150v Accelero aftermarket air cooler 55c max
    Razer Lycosa Keyboard
    Logitech X-530 5.1 Speakers
    Lite-On iHAS124-19 24x Sata DVDRW
    K-World Hybrid DVB-T 210SE Digital T.V Card
    L.G E2260V L.E.D 1920x1080 Monitor
    Xfx Pro 750w silver rated Psu 80+
    Fractal Arc Midi Case

    http://i38.tinypic.com/14myvfa.jpg x58 ud5 <=3.8ghz + 4.2ghz Overclock Template!!
    http://www.youtube.com/user/warren304#p/u Visit Me On Youtube

    Lots Of Gaming Videos With X58 Ud5 System And Gpu On My Youtube Channel!!
    Just Uploaded New Battlefield 4 Video!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  4. #14
    jettto is offline Junior Member
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Canada
    Posts
    3

    Default Re: New motherboard won't start (Asrock Z68 Pro3-M)

    Quote Originally Posted by wazza300 View Post
    You should have one 24 or 20 pin mb connector(some 20pin have a extra clip on 4pin connector making it 24pin) if so use it,then up near the CPU there's another block connector either 4pin or 8pin,plug in corresponding plug from your psu,if its just a 4pin one plug it in,it will only plug in one way

    Next to CPU, i plugged the 8pin,
    next to ram, i plugged the 24pin

    my computer just won't boot too. I see some blue light flashing once when i boot but it goes off after.
    It used to work yesterday.

    Ill try the RAM thing when i get home tomorrow.
    if the ram thing doesnt work, what else?

    *update* it was actually my videocard that is now dead.... found it out by replugging everything and forgetting to replug the videocard
    Last edited by jettto; 07-16-2012 at 11:54 PM. Reason: found the reason

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •