Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 5 of 5

Thread: I have a MB model P67 Pro3




  1. #1
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    São Paulo
    Posts
    2

    Default I have a MB model P67 Pro3

    I have a MB model P67 Pro3
    The system is not coming.
    When I start, I hear three long beeps and shows debug D6
    What can be?

    Thank you to anyone who can help

  2. #2
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Taiwan
    Posts
    562

    Default Re: I have a MB model P67 Pro3

    Dear nikkey2006,

    About the debug code shows "D6", it maybe caused by your VGA card.
    System cannot recognize your VGA card, so the system cannot boot normally.

    Please kindly refer to below suggestions for testing.
    1. Reinstall your VGA card and check the power connector of the VGA card is connected correctly.
    2. Use eraser to clean the golden finger of VGA card to try.
    3. Please press "F9" to load BIOS default settings and adjust "Primary Graphics Adapter" to [PCI Express] to try.
    4. If possible, please kindly change another VGA card to try.

    Thanks!

    Have a nice day
    ASRock TSD Emliy

  3. #3
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    São Paulo
    Posts
    2

    Thumbs up Re: I have a MB model P67 Pro3

    Hello my friend Emliy
    Thanks friend for help me.

    Well, I swapped the slots the memories blue, to white slot, pulled the VGA, I took the battery and a CMOS and now it is running fine again.

    Strange it is that initially I had read on the website of Clube Do Hardware, which would have to install slots in white, but the system did not start, so when I put them in the blue slots, it worked.

    Now they are in the white slots and everything is good.


    Thanks my friend Emliy

  4. #4
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Taiwan
    Posts
    562

    Default Re: I have a MB model P67 Pro3

    Dear Nikkey2006,

    It's great to know your system works well.

    If any problem in the future, please kindly let me know.

    Thanks for your support!

    Have a nice day
    ASRock TSD Emily

  5. #5
    kick's Avatar
    kick is offline Senior Member
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Europe,the wild wild west.
    Posts
    1,223

    Default Re: I have a MB model P67 Pro3

    Sometimes your asrock system D6 error may just be because you havent slapped the case before startup.

    The system may want to have the last word.. continuously.

    check this out.

    YouTube - ‪sean connery on slapping women‬‏
    Current Systems:

    Asrock p67 Extreme6.............. Gigabyte EP-45 UD3 ...................... Gigabyte 73 PVM S2
    Intel i5 2500k 4.8ghz................ Intel Q8400 3.8ghz......................... Intel D820 2.8ghz
    Zalman 10x cooler.................... Coolermaster V8............................ HP cooler
    8GB Gskill ripjaw ddr3.............. 4GB Gskill PI ddr2.......................... 4GB samsung ddr2
    60GB ssd/500GB HDD .............. WD 1TB hdd.................................... Seagate 160GB hdd
    GTX 460 1GB x2 SLI ................. Msi 9600GT 512MB(died) ........... Onboard gx
    Win7 64 ,750w psu(ocz)............ Win7 64 ,520w psu,seasonic...... Win XP pro ,400w psu

    HEC 6A34 case . ....................... Jeantec R2 case............................ Packard Bell case

    hoping to upgrade to http://www.thinkgeek.com/stuff/41/habicase.shtml
    http://www.flixya.com/video/140325/Animal-launching

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •