Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 4 of 4

Thread: Z68 Extreme4 - Onboard Audio issue!




  1. #1
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Sydney
    Posts
    4

    Exclamation Z68 Extreme4 - Onboard Audio issue!

    Hi there,

    I have the AsRock Z68 Extreme4 motherboard. Its a great motherboard with great features. However, as with many Extreme4 mobos my onboard audio doesn't work. There's no exclamation marks on device manager, I've disabled HDMI audio, disabled onboard video from bios. Still not working.

    I'm pretty disappointed as the only option that's available for me is to RMA the mobo off to Teipei via my retailer. This is not a viable option since I cant wait 3 weeks without my PC.

    AsRock Tech: Please consider fixing this in the next bios update.

    Any help would be much appreciated.

  2. #2
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Taiwan
    Posts
    562

    Default Re: Z68 Extreme4 - Onboard Audio issue!

    Dear sandunsa,

    Please kindly load BIOS default and make sure the [Onboard audio] is enabled in the BIOS for testing.

    Thanks!

    Have a nice day
    ASRock TSD Emily

  3. #3
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Sydney
    Posts
    4

    Smile Re: Z68 Extreme4 - Onboard Audio issue!

    Quote Originally Posted by ASRock TSD - Emily View Post
    Dear sandunsa,

    Please kindly load BIOS default and make sure the [Onboard audio] is enabled in the BIOS for testing.

    Thanks!

    Have a nice day
    ASRock TSD Emily
    Hi Emily,

    Thanks for your response. I've already cleared the bios (using the onboard button and jumpers). I first tried using the original bios and then tried the latest version (1.50). Still no luck. I've tried switching on/off the sandybridge's onboard GPU - still no luck. Please advise. Thanks!

  4. #4
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Taiwan
    Posts
    562

    Default Re: Z68 Extreme4 - Onboard Audio issue!

    Dear sandunsa,

    Please kindly download the audio driver from below link and install it.
    Link: ASRock > Products > Motherboard > Z68 Extreme4 > Download

    If the problem still cannot be solved, please kindly contact your local dealer to check your system.
    Thanks!

    Have a nice day
    ASRock TSD Emily

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •