Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 1 of 1

Thread: APC UPS + ASrock Z68 Extreme4




  1. #1
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    israel
    Posts
    13

    Default APC UPS + ASrock Z68 Extreme4

    Hi. I have an Asrock Z68 Extreme4 motherboards in my new computer, which has an 850W PSU. Recently i got an APC UPS - Smart-UPS 1500VA USB & Serial 230V for the computer, but the when connected to the UPS, the computer does NOT fully boot, rather, it remains permanently on the Asrock logo/boot and BIOS options menu screen.

    Normally, when the computer is connected to the electricity mains in the wall, start up is quite fast, beginning with a black screen, switching briefly to the mother board screen and immediately to Windows 7, provided i do NOT hit DEL or some other key for the BIOS or boot menu. In this case, the Asrock logo screen presents the letter A2 at the bottom right.

    With the computer connected to the UPS, the Asrock logo screen has stays and has a different letter at the bottom - A4 or B4, cant remember for sure and i dont want to retry.

    Is anyone familiar with this issue?

    Is there a BIOS setting for UPS?

    THanks.
    Last edited by minimal; 08-19-2011 at 02:12 PM.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •