Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 3 of 3

Thread: Asrock H67M does not use the DVI output




  1. #1
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    israel
    Posts
    2

    Default Asrock H67M does not use the DVI output

    Hi all. I just bought the H67M for my HTPC system and one of the reasons I bought that MB was its DVI/HDMI on-board outputs. I've set the "IGD Multi-Monitor" option in the BIOS to Enabled but there no signal at the DVI output. I looked at the manual and there on additional info about that subject. Could any one how use the DVI output with this MB could help me set thing right? Thanks in advanced

  2. #2
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Darien, Il
    Posts
    38

    Default Re: Asrock H67M does not use the DVI output

    Try turning on the tv/monitor, setting it to hdmi input, and wait 5 seconds. Then power up the computer.

  3. #3
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    israel
    Posts
    2

    Default Re: Asrock H67M does not use the DVI output

    i did it and it didn't helped. The only solution that works is using WIN7 instead XP, with it the system work like a charm...

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •