Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 6 of 6

Thread: P67 Extreme4 showing 00 on Dr. Debug. Doesn't POST.




  1. #1
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Delmar, New York, United States
    Posts
    3

    Default P67 Extreme4 showing 00 on Dr. Debug. Doesn't POST.

    As the title says, my P67 Extreme4 doesn't POST, but shows 00 (which isn't an error) on Dr. Debug. I JUST received this back from an RMA today, and they confirmed that it was working at ASRock.

    Quite simply, I don't have the money to go through ANOTHER RMA (I paid $20 to ship it back in June as well, and another $20 about 2 weeks ago).

    System Specs:
    Core i5 2500k
    BFG GTX 260 Core 216
    8GB DDR3 1600 (G.Skill)
    Windows 7 on 250GB Seagate hard drive.
    750w Enermax NAXN 82+

    Have tried with/without RAM, no fans plugged into any headers, and without any drives.

  2. #2
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Poland
    Posts
    145

    Default Re: P67 Extreme4 showing 00 on Dr. Debug. Doesn't POST.

    Check all power cords and reinstall CPU in socket.

  3. #3
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Taiwan
    Posts
    562

    Default Re: P67 Extreme4 showing 00 on Dr. Debug. Doesn't POST.

    Dear iSkout,

    Please follow the procedure to check your system.
    step1:
    Turn off the system power and unplug the power cord. Remove all PnP cards (Plug and Play) and cables including VGA, IDE, FDD, COM, USB, and external printer cable.
    Step2:
    Confirm CPU and DRAM is inserted properly
    Step3:
    Clear CMOS
    (Please refer to motherboard user manual for clearing CMOS)
    Step4:
    Plug the VGA card back to the system and also re-connect your monitor, mouse and keyboard.
    Step5:
    Turn on the power and make sure CPU, power supply and CPU fan is functioning.
    If you still cannot get dispaly, please change CPU, memory or VGA card for try.
    If not, please kindly contact your local dealer for assistance.

    Thanks!

    Have a nice day
    ASRock TSD
    Emily

  4. #4
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Delmar, New York, United States
    Posts
    3

    Default Re: P67 Extreme4 showing 00 on Dr. Debug. Doesn't POST.

    I tried all of the above with no change. Have also tried it with a new PSU.

    Is it possible that the CPU is causing this?

  5. #5
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Taiwan
    Posts
    562

    Default Re: P67 Extreme4 showing 00 on Dr. Debug. Doesn't POST.

    Dear iSkout,

    If possible, please kindly use another CPU or memory to try.

    If the problem still cannot be solved, please kindly contact your local dealer to check your system.
    Thanks!

    Have a nice day
    ASRock TSD
    Emily

  6. #6
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Delmar, New York, United States
    Posts
    3

    Default Re: P67 Extreme4 showing 00 on Dr. Debug. Doesn't POST.

    I've tried with 2 sets of memory, but I do not have another 1155 CPU on hand. I'm going to bring my CPU to a local shop tomorrow to see if they can test it for me.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •