Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 4 of 4

Thread: New Fatal1ty Board




  1. #1
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    NY
    Posts
    1

    Default New Fatal1ty Board

    Just got the new Fatal1ty board yesterday and I get no where. The onboard power and reset button don't work and Dr Debug does not even light up. I am starting to assume the board was damaged.

    Any thoughts?

    Fugs

  2. #2
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    California
    Posts
    7

    Default Re: New Fatal1ty Board

    Just got my Fatal1ty on Monday and had the same problem. Turned out the brand new psu was bad. You made sure cpu/ram/vid card are installed properly?

  3. #3
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Seattle
    Posts
    18

    Default Re: New Fatal1ty Board

    i will recive my Fatal1ty P67 Professional Thu 10/18/2011 i hope i will not have problems with the MB but lets kip this update if you find the fix please post hire! dont fix and forgot to post :) thnx

  4. #4
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Vietnam
    Posts
    1

    Default Re: New Fatal1ty Board

    I just got the same mobo on 2 days ago and getting trouble with IDE device (DVD ROM device).
    On the old system, it is working well but when I attached on that Mobo, it isnot show on the Bios setup or in the window (I'm using window 7 version). (I check cable or pins is normal)
    Anybody help me?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •