Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 2 of 2

Thread: Hyper-v ASRock p67 pro3




  1. #1
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    New Zealand
    Posts
    2

    Default Hyper-v ASRock p67 pro3

    Hi Guys

    I have purchased an ASRock P67 Pro3 - I installed an intel I5 3333 processor, 16GB ram. I installed 2008R2 std and installed hyper-v. When i try and start a virtual machine - hyper-v reports that the hypervisor is not running and i should check the bios. I have set the bios to enable virtualization tech and i also tried setting the vt-d both on and off in north bridge - but not for the life of me can i get a virtual machine to run. I have apllied all service packs etc form MS. No joy. I even tried installing MS 2011 multi point server premuim with hyper-v - still the same issue hypervisor not running.

    Does anyone have any ideas as to what i am doing wrong?

    Thanks

  2. #2
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    New Zealand
    Posts
    2

    Default Re: Hyper-v ASRock p67 pro3

    I have also upgraded the bios to ver 2.00 and downloaded all the drivers from ASRock - still no joy.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •