Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 31 to 34 of 34

Thread: Win XP boot issues with ASRock Fatal1ty Z68 Professional Gen3




  1. #31
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    USA
    Posts
    28

    Default Re: Win XP boot issues with ASRock Fatal1ty Z68 Professional Gen3

    Awesome. Glad you got it. That EasyBCD is good to know. Nowhere near the feature set of Bootit, but for your immediate problem, looks like the quick and easy solution, for now, and for free. Hard to beat that!
    Asrock z68 Fatal1ty Professional Gen3 / i7 2600k / 4x4GB GSkill 1333 RAM / Crucial m4 128GB / Win 7 Ult 64 / WD Black 640GB / Win XP Pro / Several Hitachi Deskstar 1TB HDs / NZXT Hale90 650W PSU / AzzA Hurrican 2000 Case

  2. #32
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    US
    Posts
    20

    Default Re: Win XP boot issues with ASRock Fatal1ty Z68 Professional Gen3

    Quote Originally Posted by roscolo View Post
    Awesome. Glad you got it. That EasyBCD is good to know. Nowhere near the feature set of Bootit, but for your immediate problem, looks like the quick and easy solution, for now, and for free. Hard to beat that!
    If you check out the last part of my previous post, you'll see that I can't get the Intel INF package to install in XP, says needs Administrator and stop, even though I am the Administrator.

  3. #33
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    USA
    Posts
    28

    Default Re: Win XP boot issues with ASRock Fatal1ty Z68 Professional Gen3

    Quote Originally Posted by FAUguy View Post
    If you check out the last part of my previous post, you'll see that I can't get the Intel INF package to install in XP, says needs Administrator and stop, even though I am the Administrator.
    Wonder if that's related to this not being a clean new XP installation? Because I had no problems installing any of the drivers or utilities on the CD.
    Asrock z68 Fatal1ty Professional Gen3 / i7 2600k / 4x4GB GSkill 1333 RAM / Crucial m4 128GB / Win 7 Ult 64 / WD Black 640GB / Win XP Pro / Several Hitachi Deskstar 1TB HDs / NZXT Hale90 650W PSU / AzzA Hurrican 2000 Case

  4. #34
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    US
    Posts
    20

    Default Re: Win XP boot issues with ASRock Fatal1ty Z68 Professional Gen3

    Quote Originally Posted by roscolo View Post
    Wonder if that's related to this not being a clean new XP installation? Because I had no problems installing any of the drivers or utilities on the CD.
    I'm not sure, as every other driver was able to install. Just the Intel INF one says it need to be done by Administrator, which I am logged in as.
    When when I go to the Device Manager, everything looks fine there, no yellow question marks next to anything.
    So I'm not sure if the Intel INF can't install, what won't work.

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •