Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 16 of 16

Thread: 970 Extream4 motherboard not posting please help.




  1. #11
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Florida, USA
    Posts
    88

    Default Re: 970 Extream4 motherboard not posting please help.

    Let us know how you made out.
    Also your LAN is probably fine - just need to get the Windows driver if/when you get it running.
    Mine didn't work in Windows7 on my 970 Extreme3 and 880G Pro3 until I installed the driver although it did work on my N68C-S UCC with the Windows7 default driver.

    Bill
    My HTPC -

    ASRock 970 Extreme3
    AMD FX-4100 w/Coolermaster GeminII S cooler
    M Station HT-1100 HTPC Media Center case
    Antec 480 NeoPower PSU
    Kingston HyperX Blu 8GB KHX1600C9D3B1K2/8GX
    Gigabyte GV-R467ZL 4670/1GB video card
    Hitachi HDS721050CLA362 500GB SATA hd
    Windows7 Ultimate x64 & Ubuntu 10.04 LTS (partitioned)
    Pioneer DVR-215D SATA DVD burner
    Samsung 40" 1080p 120Hz LCD HDTV LN40C630


    You can teach an old dog; it just takes longer.

  2. #12
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    LA
    Posts
    8

    Default Re: 970 Extream4 motherboard not posting please help.

    Quote Originally Posted by electric bill View Post
    Let us know how you made out.
    Also your LAN is probably fine - just need to get the Windows driver if/when you get it running.
    Mine didn't work in Windows7 on my 970 Extreme3 and 880G Pro3 until I installed the driver although it did work on my N68C-S UCC with the Windows7 default driver.

    Bill
    yeha i let you guys know what happen. worst case ill RMA back but then again if i get a new board and try to update from 1.10 to 1.40 or 1.50 the problem i have might happen again lol. but yeah i sent a email to AsRock. i got there number so ill call them too. and hopefully they will let me come down to the office and fix everything and update everything there.

  3. #13
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Taiwan
    Posts
    562

    Default Re: 970 Extream4 motherboard not posting please help.

    Dear acsam,

    Please kindly clear CMOS to try first.

    If the problem still cannot be solved, please kindly provide your e-mail for me, I will contact you.

    Thanks!

    Have a nice day
    ASRock TSD
    Emily

  4. #14
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    LA
    Posts
    8

    Default Re: 970 Extream4 motherboard not posting please help.

    Quote Originally Posted by ASRock TSD - Emily View Post
    Dear acsam,

    Please kindly clear CMOS to try first.

    If the problem still cannot be solved, please kindly provide your e-mail for me, I will contact you.

    Thanks!

    Have a nice day
    ASRock TSD
    Emily
    hi Emily.

    I try to clear the CMOS by the jumper, button on the back, and by pulling out the battery and leaving it out for a few hours. nothing worked.

    my email is acsam12304@yahoo.com

    thank you so much for taking the time to find my forum post and reply to it.

    thanks Sam

  5. #15
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Taiwan
    Posts
    562

    Default Re: 970 Extream4 motherboard not posting please help.

    Dear Sam,

    I have sent the mail to you, please kindly check this.

    Thanks!

    Have a nice day
    ASRock TSD
    Emily

  6. #16
    Join Date
    May 2011
    Location
    Rudehen, Tehran, Iran
    Posts
    302

    Default Re: 970 Extream4 motherboard not posting please help.

    On-board LAN must be enabled in BIOS setup to work.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •