Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 15 of 15

Thread: Extrem3 Gen3 fails to Post




  1. #11
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Harper, KS
    Posts
    8

    Default Re: Extrem3 Gen3 fails to Post

    I checked on their list and it isn't listed....do you think that this could be the problem? I guy on tom's hardware thought it would work even though i'm not finding it listed on their website....here's the link

    ASRock > Products > Z68 Extreme3 Gen3 > Memory Support List

  2. #12
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Birmingham,Great Britain
    Posts
    9,250

    Default Re: Extrem3 Gen3 fails to Post

    I don't know,their list might be outdated,but I'm only guessing,its best to go off what ram is listed in the qvl list then you know for sure it will work,ram might be fine and it could be something else but you need to test with different ram to rule it out
    Gigabyte z77x UP4-TH F11c Modded Bios
    Intel i7 3770k 24/7@4.8ghz 1.38v Turbo llc +0.165v dvid multithreading enabled
    Samsung Green(MV-3V4G3D/US) 8GB @2133mhz 9-10-10-21-1t 1.55v
    Thermalright Silver Arrow Cpu Cooler
    1xSamsung 840 pro 256 Gb SSD windows 8.1 pro 64bit
    1xSamsung f4 HD204UI 2tb hard drive Storage
    Powercolor 7970 3gb V3 @1150mhz core/1700mhz mem,1.150v Accelero aftermarket air cooler 55c max
    Razer Lycosa Keyboard
    Logitech X-530 5.1 Speakers
    Lite-On iHAS124-19 24x Sata DVDRW
    K-World Hybrid DVB-T 210SE Digital T.V Card
    L.G E2260V L.E.D 1920x1080 Monitor
    Xfx Pro 750w silver rated Psu 80+
    Fractal Arc Midi Case

    http://i38.tinypic.com/14myvfa.jpg x58 ud5 <=3.8ghz + 4.2ghz Overclock Template!!
    http://www.youtube.com/user/warren304#p/u Visit Me On Youtube

    Lots Of Gaming Videos With X58 Ud5 System And Gpu On My Youtube Channel!!
    Just Uploaded New Battlefield 4 Video!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. #13
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Poland
    Posts
    9

    Default Re: Extrem3 Gen3 fails to Post

    It acts like if you would have some card in PCI or PCI-E slot, if you're sure all the slots are empty, then you have to somehow try to change UEFI option in bios to legacy rom, don't remeber right know how it's name correctly. But first reset cmos like few users recommended it, pull out cmos battery and close + and - crosswise for a few seconds just like here. Extrem3 Gen3 fails to Post-cmos_battery1-jpg

  4. #14
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Harper, KS
    Posts
    8

    Default Re: Extrem3 Gen3 fails to Post

    What do you mean by close the + and - crosswise? (sorry, I'm a little slow!) For some reason I can't get your link to open up...

  5. #15
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Harper, KS
    Posts
    8

    Default Re: Extrem3 Gen3 fails to Post

    took the battery out for about 5 minutes and placed it back in, still coming up with the same error code......if only I had some extra DDR3 RAM laying around to try out....

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •