Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 15 of 15

Thread: Sapphire HD5450 1G DDR3 HDMI VGA DVI doesn't work with Wolfdale1333-D667 R2




  1. #11
    profJim's Avatar
    profJim is online now Chief Munchkin + moderator
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Tacoma, WA. [USA]
    Posts
    7,811

    Default Re: Sapphire HD5450 1G DDR3 HDMI VGA DVI doesn't work with Wolfdale1333-D667 R2

    Good, let us know which bios version they send you and if the new bios fixes the problem.
    It will help others if you include your motherboard and video card model numbers.
    Q9650 @ 4.10GHz [9x456MHz]
    P35-DS4 [rev: 2.0] ~ Bios: F14
    4x2GB OCZ Reaper PC2-8500 1094MHz @5-5-5-15
    MSI N460GTX Hawk Talon Attack (1GB) video card <---- SLI ---->
    Seasonic SS-660XP2 80 Plus Platinum psu (660w)
    WD Caviar Black WD6401AALS 640GB (data)
    Samsung 840 Pro 256GB SSD (boot)
    SLI @ 16/4 works when running HyperSLI
    Cooler Master 120XL Seidon push/pull AIO cpu water cooling
    Cooler Master HAF XB computer case (RC-902XB-KKN1)
    Asus VH242H 24" monitor [1920x1080]
    MSI N460GTX Hawk (1GB) video card
    Logitech Z-5500 Digital 5.1 Speakers
    win7 x64 sp1 Home Premium
    HT|Omega Claro plus+ sound card
    CyberPower CP1500PFCLCD UPS
    E6300 (R0) @ 3.504GHz [8x438MHz] ~~ P35-DS3L [rev: 1.0] ~ Bios: F9 ~~ 4x2GB Kingston HyperX T1 PC2-8500, 876MHz @4-4-4-10
    Seasonic X650 80+ gold psu (650w) ~~ Xigmatek Balder HDT 1283 cpu cooler ~~ Cooler Master CM 690 case (RC-690-KKN1-GP)
    Samsung 830 128GB SSD MZ-7PC128B/WW (boot) ~~ WD Caviar Black WD6401AALS 640GB (data) ~~ ZM-MFC2 fan controller
    HT|Omega Striker 7.1 sound card ~~ Asus VH242H monitor [1920x1080] ~~ Logitech Z-5500 Digital 5.1 Speakers
    win7 x64 sp1 Home Premium ~~ CyberPower CP1500PFCLCD U.P.S
    .


  2. #12
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Venezuela
    Posts
    4

    Default Re: Sapphire HD5450 1G DDR3 HDMI VGA DVI doesn't work with Wolfdale1333-D667 R2

    I have the same model of mother board and video card

  3. #13
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Venezuela
    Posts
    4

    Default Re: Sapphire HD5450 1G DDR3 HDMI VGA DVI doesn't work with Wolfdale1333-D667 R2

    I tried the bios and works perfectly! Muchisismas Gracias hehehe

  4. #14
    StrangerDude is offline Junior Member
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Argentina
    Posts
    1

    Default Re: Sapphire HD5450 1G DDR3 HDMI VGA DVI doesn't work with Wolfdale1333-D667 R2

    I have the same problem with that video card but with a Wolfdale1333-D667 (not the R2 version).. Someone can provide me the BIOS to fix this problem? Thank you! And sorry for the bad english

  5. #15
    ovck is offline Junior Member
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    indonesia
    Posts
    4

    Default Re: Sapphire HD5450 1G DDR3 HDMI VGA DVI doesn't work with Wolfdale1333-D667 R2

    hi,,i also have the same problem with hd 5450,,but my motherboard is wolfdale1333-glan is there any bios update to fix this problem??
    Last edited by ovck; 09-01-2012 at 08:53 AM.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •