Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 14 of 14

Thread: Asrock 2core1066-2.13G mobo with XFX Radeon HD 6770 850M GPU




  1. #11
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    UK
    Posts
    7

    Default Re: Asrock 2core1066-2.13G mobo with XFX Radeon HD 6770 850M GPU

    [QUOTE=proflim;414196)Can you exchange your current video card for a different video card brand or model?[/QUOTE]

    Unfortunately it was bought (new) off an Ebay trader who went to great lengths to point out his stringent Returns Policy. Can't see him being particularly sympathetic if I return a perfectly good card just cos it may or may not be imcompatible with my PC.

    And I'm still left with the conundrum that I don't know which cards WILL work and when my only way to find out is to "buy one and see", it becomes a potentially very expensive proposition.
    I've already had to pay over the odds to find RAM and a CPU that suit the motherboard AND offer a worthwhile upgrade over the original parts. If I also lose money messing about trying to find a suitable CPU I'll end up worse off than if I'd just bought a new PC

  2. #12
    profJim's Avatar
    profJim is online now Chief Munchkin + moderator
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Tacoma, WA. [USA]
    Posts
    7,811

    Default Re: Asrock 2core1066-2.13G mobo with XFX Radeon HD 6770 850M GPU

    The only way to be reasonably sure is by testing with different components. If you could test with the "donor" system's psu installed in your system, that might help. You could pay a shop to test your system, but that doesn't come cheap.

    In a recent thread, the OP couldn't borrow any hardware to test with. His only option was to have a local shop test his hardware before he paid for out of warranty service to fix his apparently dead motherboard. I suggested that he include his power supply when he brought his system to the shop. In his case, his psu was at fault and the rest of his hardware was fine.

    I don't know what your consumer rights are on your side of the pond. Try contacting the seller and tell him you want to swap your video card for a similar brand/model. You might include a link to this thread so that he can see everything that you've tried.

    I've been around the block more times than most (i.e. younger) forum members and I've long since learned that you win some and you lose some. At this point it is one of three things; user error, faulty hardware, or hardware incompatibility. From your testing it looks like user error is not the cause unless your motherboard requires some out of the ordinary electrical connections. Re-read your mobo user manual as if you were a newbie who has never installed a video card before. Sometimes getting back to basics will fix things where a required step wasn't done.

    Nothing ventured, nothing gained; it can't hurt to ask.
    Q9650 @ 4.10GHz [9x456MHz]
    P35-DS4 [rev: 2.0] ~ Bios: F14
    4x2GB OCZ Reaper PC2-8500 1094MHz @5-5-5-15
    MSI N460GTX Hawk Talon Attack (1GB) video card <---- SLI ---->
    Seasonic SS-660XP2 80 Plus Platinum psu (660w)
    WD Caviar Black WD6401AALS 640GB (data)
    Samsung 840 Pro 256GB SSD (boot)
    SLI @ 16/4 works when running HyperSLI
    Cooler Master 120XL Seidon push/pull AIO cpu water cooling
    Cooler Master HAF XB computer case (RC-902XB-KKN1)
    Asus VH242H 24" monitor [1920x1080]
    MSI N460GTX Hawk (1GB) video card
    Logitech Z-5500 Digital 5.1 Speakers
    win7 x64 sp1 Home Premium
    HT|Omega Claro plus+ sound card
    CyberPower CP1500PFCLCD UPS
    E6300 (R0) @ 3.504GHz [8x438MHz] ~~ P35-DS3L [rev: 1.0] ~ Bios: F9 ~~ 4x2GB Kingston HyperX T1 PC2-8500, 876MHz @4-4-4-10
    Seasonic X650 80+ gold psu (650w) ~~ Xigmatek Balder HDT 1283 cpu cooler ~~ Cooler Master CM 690 case (RC-690-KKN1-GP)
    Samsung 830 128GB SSD MZ-7PC128B/WW (boot) ~~ WD Caviar Black WD6401AALS 640GB (data) ~~ ZM-MFC2 fan controller
    HT|Omega Striker 7.1 sound card ~~ Asus VH242H monitor [1920x1080] ~~ Logitech Z-5500 Digital 5.1 Speakers
    win7 x64 sp1 Home Premium ~~ CyberPower CP1500PFCLCD U.P.S
    .


  3. #13
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    UK
    Posts
    7

    Default Re: Asrock 2core1066-2.13G mobo with XFX Radeon HD 6770 850M GPU

    Thanks ProfJim

    Regarding consumer rights over here, they pretty much go out the window where Ebay is concerned. There is a small amount of protection from being sold a duff product but even the best sellers would be unlikely to accept a return about 6 weeks after it was originally shipped unless there was something physically wrong with the item.

    As for user error, I'm the first to admit that I'm no expert and regularly miss the obvious when searching for the exotic..... but on this occasion I honestly believe that I've gone over everything enough times to be pretty certain that its not (just) me that's wrong. The fact that another graphics card (albeit a less potent one) plugs in and works effortlessly (no bios changes, no special settings, no bother.... it just works) is enough to lead me to believe that this is a compatability issue.

    I'm hoping that Emily can provide some insight..... if I haven't upset her too much with my earlier Spam attack

  4. #14
    nascar59 is offline Junior Member
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    U.S.A
    Posts
    6

    Default Re: Asrock 2core1066-2.13G mobo with XFX Radeon HD 6770 850M GPU

    was funny that i happen to see this thread in the forum am having same trouble but a bit different MY Ati is Xfx Radeon Hd 6770 -1gb-ddr5 it work berfect for the last 1months or so but had to take pc to test another cpu if it was good then put pc back now the XFx don't work any more it don't go into bios that all No Graphic like the card is dead yet just tested in my Grandson pc work perfect so try in My Asrock Extreme 4 it don't work but my Nvidia GeForce Gt 520 work 's good figure that One so know trying to find what the problem

    Asrock Z77Extreme 4
    I7 2600k
    Xfx RadeonHd 6770 (Don't work any more) GeForce Gt520 work fine
    gkisll 4x4 16 gig

    samsung 830 -128 g (Linux Ultimate edition 3.5
    Seagate 1 T =windows 7
    Optical cd.dvd
    power supply 750 Bronze (themalake )
    Cooler Master v8
    Last edited by nascar59; 10-25-2012 at 05:33 AM.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •