Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 2 of 2

Thread: Extreme9 tri-fire 7970 problems




  1. #1
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Texas
    Posts
    1

    Default Extreme9 tri-fire 7970 problems

    Hello,

    I just purchased an Extreme9 motherboard to use with my 3960X and three HD7970's and am currently having problems getting the 7970 in PCIE slot 6 to register in windows. The gpu's work fine as I have cycled through each one to be sure they are not DOA, and I can run crossfire on two, but neither Windows more Catalyst Control Center detect a third card. I have also changed crossfire bridges which did not resolve the issue.

    Any ideas?

  2. #2

    Default Re: Extreme9 tri-fire 7970 problems

    sounds like you are running out of power on slot 6. What PSU do you use? make and model.

    I assume they are in the proper PCIe slots 1,4 and 6.

    Did you try PCIe slot 6 by itself?

    Did you try all three cards at the same time not in crossfire? did you try other slot combinations without crossfire? Did it find all three cards?

    Good luck
    -=Mark=-
    Last edited by MarkJohnson; 01-24-2012 at 04:25 PM.
    ASRock Z68 Extreme3 Gen3 i7 2600K 8GB (2 x 4GB) G.Skill 1333 CL9 MSI HD 7750 Corsair TX850 80Plus

    GigaByte A75-UD4H AMD A*-3870K 8GB (2X4GB) G.Skill 1866 CL8 On-Chip 6550D Antec EA-450 80Plus Platinum

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •