Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 3 of 3

Thread: extreme 4 gen 3 BUG ?




  1. #1
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Moscow
    Posts
    2

    Thumbs down extreme 4 gen 3 BUG ?

    NO HDMI audio device in OS with discrete card as primary

    Thanks

    OS: Win 7 x64 SP1
    VGA: 8800GTS 512
    MOBA: Z68 Extreme4 Gen3
    CPU: core i5 2500k
    BIOS: 1.10

  2. #2
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Taiwan
    Posts
    562

    Default Re: extreme 4 gen 3 BUG ?

    Dear emoxam,

    Please kindly install add-on VGA card driver from Nvidia website to try.
    Nvidia website link: Drivers - Download NVIDIA Drivers

    Thanks!

    Have a nice day
    ASRock TSD
    Emily

  3. #3
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    Moscow
    Posts
    2

    Default Re: extreme 4 gen 3 BUG ?

    What did yoyu mean ? i have the latest driver for Nvidia card for sure. But what's it for ?
    My card do not have HDMI.
    it's onboard HDMI i am talking about.

    let me show tha example:
    My TV is connected to onboard HDMI.
    My monitor connected to 8800 card.
    Primary adapter in bios is onboard.
    in that case we have hdmi audio. but don't have any image on monitor until OS is fully booted. Only ob TV (bios knows that i have HDMI and TV connected to it). And only OS knows about my 8800. There's some logic.

    Other case -
    Primary adapter is Discrete.
    That's all. No Hdmi audio in bios. No HDMI audio in OS.
    Yes monitor works from moment when i press power button on my PC. All is good, exept HDMI audio.

    For now i use 1 case. In this case i have HDMI audio, and tolerate no signal on monitor until OS is boot.
    But that's now sesrious, isn't it ?

    So my question is

    Why is audio device is disappears at all ?
    HDmi video presents in any case
    HDMI audio presents from case to case..


    Quote Originally Posted by ASRock TSD - Emily View Post
    Dear emoxam,

    Please kindly install add-on VGA card driver from Nvidia website to try.
    Nvidia website link: Drivers - Download NVIDIA Drivers

    Thanks!

    Have a nice day
    ASRock TSD
    Emily

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •