Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 2 of 2

Thread: ASROCK H67M-B3 5 beep then post normally to windows




  1. #1
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Rep Dom
    Posts
    2

    Unhappy ASROCK H67M-B3 5 beep then post normally to windows

    The pc work perfectly with internal graphic card it boots normally but when i place my pci-express card (HD3870) then 5 beep and post normally.

    also when i place the pci-express card i cant enter to bios but get video when windows is loading

    my video card have accelero s1 fan cooler

    i used prime95 to stress cpu and everything work fine.

    bios config
    pci-express to default init card and everthyn auto

    i reset bios, upgrade bios to 1.70 to see if fixed but nothing , installs 2 times the video card and nothing always the same

    the video card was working properly with my old system

    Any idea what can cause that..?


    System
    Proccesor i5-2400
    Ram 8gb DDR3 1600 mhz Kingston blue
    2 sata drives
    Sound Card Xfi Xtreme Music
    Last edited by xtreme2020; 02-03-2012 at 11:39 PM.

  2. #2
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Rep Dom
    Posts
    2

    Default Re: ASROCK H67M-B3 5 beep then post normally to windows

    Problem solve, the vga card was causing the five beep after place and hd5750 5 beep goes way.

    But i think the problem was cause by the accelero s1 pasive cooler cause when you install it you leave the vga card fan power connector unplug. motherboard was detecting missing vga card fan.

    Other motherboard detect the vga card fine with this pasive cooler,but this no

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •