Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 19 of 19

Thread: I can not run the card




  1. #11
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    U.S.
    Posts
    166

    Default Re: I can not run the card

    Please provide the details of your rig to include what is plugged ino any of the PCIe or PCI slots and what the IRQ's are as assigned by windows as well as the exact mfg/model number of your Sky TV card and any link to the manual for it. Without that information anything else is pure guesswork since most TV cards have specific interrupts and might require changing the IRQ's of whatever else might be in any of your PCIe or PCI slots on the board...or will simply not work without a custom UEFI/BIOS from ASRock.

    SaphireX
    ASRock™ Z68 Extreme7 Gen3 LGA 1155 Intel Z68 Intel™ Core i7-2600K LGA1155 Corsair™ Hydro Series H100 Extreme Performance Liquid CPU Cooler (CWCH100)
    G.SKILL™ Ripjaws X Series 16GB DDR3 2133 Model F3-17000CL11Q-16GBXL (2) ASUS™ ENGTX560 TI DCII TOP/2DI/1GD5 GeForce GTX 560 Ti in SLi
    OS Drive: Mushkin™ Chronos Deluxe 120 GB SATA 6.0 Gb/s SSD(MKNSSDCR120GB-DX) Storage: 2-Western Digital™ WD2002FAEX 2TB SATA III 7200 RPM 64 MB Cache Hard Drives
    Optical: HP™ Multiformat DVD Writer SATA Model 1260i Plextor™ Blu-ray writer PX-LB950SA Viewsonic™ V3D245 3D LED display @120hz
    PC Power and Cooling™ Silencer Mk II 950W Inwin™ DRAGON RIDER case APC™ BR1500LCD UPS 1500VA w/AVR Win7™ Ultimate 64

  2. #12
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    uk
    Posts
    7

    Default Re: I can not run the card

    Quote Originally Posted by profJim View Post
    I don't understand your last sentence.
    We need to know if your TV card uses the older style PCI slot or the newer PCI-E slot.
    What does it say in the user manual or installation instructions?
    Your card must be installed in the correct slot type.
    If your card is a PCI-E card, try installing your TV card in the PCIE5 slot (x4 mode).
    TV card uses PCI

    details

    SkyStar 2 TV PCI [4094/3733] - TechniSat Digital - en_XX

  3. #13
    profJim's Avatar
    profJim is online now Chief Munchkin + moderator
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Tacoma, WA. [USA]
    Posts
    7,811

    Default Re: I can not run the card

    OK, but the arrow in the mobo picture in post #1 is pointing to the PCI-E #4 slot!!
    Make sure that the card is installed properly in one of the PCI slots directly above or below the PCI-E4 slot.
    Make sure that you have unplugged the psu power cable from the wall outlet before installing or removing the card.
    Q9650 @ 4.10GHz [9x456MHz]
    P35-DS4 [rev: 2.0] ~ Bios: F14
    4x2GB OCZ Reaper PC2-8500 1094MHz @5-5-5-15
    MSI N460GTX Hawk Talon Attack (1GB) video card <---- SLI ---->
    Seasonic SS-660XP2 80 Plus Platinum psu (660w)
    WD Caviar Black WD6401AALS 640GB (data)
    Samsung 840 Pro 256GB SSD (boot)
    SLI @ 16/4 works when running HyperSLI
    Cooler Master 120XL Seidon push/pull AIO cpu water cooling
    Cooler Master HAF XB computer case (RC-902XB-KKN1)
    Asus VH242H 24" monitor [1920x1080]
    MSI N460GTX Hawk (1GB) video card
    Logitech Z-5500 Digital 5.1 Speakers
    win7 x64 sp1 Home Premium
    HT|Omega Claro plus+ sound card
    CyberPower CP1500PFCLCD UPS
    E6300 (R0) @ 3.504GHz [8x438MHz] ~~ P35-DS3L [rev: 1.0] ~ Bios: F9 ~~ 4x2GB Kingston HyperX T1 PC2-8500, 876MHz @4-4-4-10
    Seasonic X650 80+ gold psu (650w) ~~ Xigmatek Balder HDT 1283 cpu cooler ~~ Cooler Master CM 690 case (RC-690-KKN1-GP)
    Samsung 830 128GB SSD MZ-7PC128B/WW (boot) ~~ WD Caviar Black WD6401AALS 640GB (data) ~~ ZM-MFC2 fan controller
    HT|Omega Striker 7.1 sound card ~~ Asus VH242H monitor [1920x1080] ~~ Logitech Z-5500 Digital 5.1 Speakers
    win7 x64 sp1 Home Premium ~~ CyberPower CP1500PFCLCD U.P.S
    .


  4. #14
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    uk
    Posts
    7

    Default Re: I can not run the card

    Quote Originally Posted by profJim View Post
    OK, but the arrow in the mobo picture in post #1 is pointing to the PCI-E #4 slot!!
    Make sure that the card is installed properly in one of the PCI slots directly above or below the PCI-E4 slot.
    Make sure that you have unplugged the psu power cable from the wall outlet before installing or removing the card.

    I can not install the card because the small aperture

    thank you for helping


    Last edited by rebinho; 03-03-2012 at 07:13 PM.

  5. #15
    boondocks's Avatar
    boondocks is offline Senior Member
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    Live Oak, Florida
    Posts
    1,652

    Default Re: I can not run the card

    When you say small aperture, you mean the card doesn't fit in the PCI slot? Or other installed cards don't allow enough room?
    Maximus 8 Hero/6700K @ 4.8/4x4GB LPX @ 3200 15-17-17-36 CR1
    Case Labs SM8 w/dual pedestals / Custom water w/ acrylic pipe / Light box
    PowerColor 390Xw/EK block / Samsung 840 Pro 256GBx2 RAID 0 / 128GBx1 SSD's | 3 HDD's / DVD burner
    Dual Aquaero 5 Pro controllers for pumps & fans / FC9 for led's only 2xD5 pwm w/Bitspower tops - MCP35x2 - 3x480 rads/1x240 rad/AP15 fans / EK supremcy
    Seasonic Platinum 1000w custom fabbed/sleeved psu wiring by me

    Wifes: Z77X-UD5H / 3770K w/c with Raystorm copper block & 2 Rads/ Kingston HyperX RAM / Switch 810 case/ PowerColor AX7950 w/EK block
    HTPC: Z68 Pro3 M / 2105

    SOLD:Z97X-UD5H /4790K/F11b mod BIOS/4.8@1.38 4x4GB Kingston Genesis KHX24C11X3K4 2400 RAM 11-13-13-30
    SOLD:Z87X-UD5H /4770K


  6. #16
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    uk
    Posts
    7

    Default Re: I can not run the card

    Quote Originally Posted by boondocks View Post
    When you say small aperture, you mean the card doesn't fit in the PCI slot? Or other installed cards don't allow enough room?
    yes the card doesn't fit in the PCI slot The site stated that they do not support the card I can not run the card-100433040337-jpg
    Last edited by rebinho; 03-03-2012 at 08:10 PM.

  7. #17
    Lsdmeasap's Avatar
    Lsdmeasap is offline GIGABYTE Guru
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    PCB Island
    Posts
    25,940

    Default Re: I can not run the card

    Z68 is not a Via chipset board, so that really does not apply. You may still need to change IRQ's in the BIOS though as mentioned by SapphireX, or request special custom BIOS, but it should fit into one of the PCI slots as shown in the image below

    It will install into either of these slots




  8. #18
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    uk
    Posts
    7

    Default Re: I can not run the card

    Quote Originally Posted by Lsdmeasap View Post
    Z68 is not a Via chipset board, so that really does not apply. You may still need to change IRQ's in the BIOS though as mentioned by SapphireX, or request special custom BIOS, but it should fit into one of the PCI slots as shown in the image below

    It will install into either of these slots



    Yes installed the card here


    How do I change the IRQ of the BIOS

  9. #19
    profJim's Avatar
    profJim is online now Chief Munchkin + moderator
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Tacoma, WA. [USA]
    Posts
    7,811

    Default Re: I can not run the card

    From the link that you provided, you can click on Downloads for:
    1. Installation (pdf) http://www.technisat-daun-fs.de/asse..._stars_001.pdf
    2. User Manuals and FAQ (zip) http://www.technisat-daun-fs.de/asse...odukte_001.zip
    3. Quick Installation Instructions (pdf) http://www.technisat-daun-fs.de/asse...oducts_001.pdf
    4. Software (zip) http://www.technisat-daun-fs.de/asse...r12-TV_001.zip

    See if one of the first three links has instructions that deal with IRQ settings.
    Q9650 @ 4.10GHz [9x456MHz]
    P35-DS4 [rev: 2.0] ~ Bios: F14
    4x2GB OCZ Reaper PC2-8500 1094MHz @5-5-5-15
    MSI N460GTX Hawk Talon Attack (1GB) video card <---- SLI ---->
    Seasonic SS-660XP2 80 Plus Platinum psu (660w)
    WD Caviar Black WD6401AALS 640GB (data)
    Samsung 840 Pro 256GB SSD (boot)
    SLI @ 16/4 works when running HyperSLI
    Cooler Master 120XL Seidon push/pull AIO cpu water cooling
    Cooler Master HAF XB computer case (RC-902XB-KKN1)
    Asus VH242H 24" monitor [1920x1080]
    MSI N460GTX Hawk (1GB) video card
    Logitech Z-5500 Digital 5.1 Speakers
    win7 x64 sp1 Home Premium
    HT|Omega Claro plus+ sound card
    CyberPower CP1500PFCLCD UPS
    E6300 (R0) @ 3.504GHz [8x438MHz] ~~ P35-DS3L [rev: 1.0] ~ Bios: F9 ~~ 4x2GB Kingston HyperX T1 PC2-8500, 876MHz @4-4-4-10
    Seasonic X650 80+ gold psu (650w) ~~ Xigmatek Balder HDT 1283 cpu cooler ~~ Cooler Master CM 690 case (RC-690-KKN1-GP)
    Samsung 830 128GB SSD MZ-7PC128B/WW (boot) ~~ WD Caviar Black WD6401AALS 640GB (data) ~~ ZM-MFC2 fan controller
    HT|Omega Striker 7.1 sound card ~~ Asus VH242H monitor [1920x1080] ~~ Logitech Z-5500 Digital 5.1 Speakers
    win7 x64 sp1 Home Premium ~~ CyberPower CP1500PFCLCD U.P.S
    .


Page 2 of 2 FirstFirst 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •