Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 3 of 3

Thread: supply problems maybe in Asrock H67




  1. #1
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Italy
    Posts
    2

    Default supply problems maybe in Asrock H67

    Hi, My situation is this:
    Asrock H67
    i5 2500k
    ddr3 2x2gb kingston
    gtx 275

    Continously driver crash with my xfx gtx 275. I change the vga with an evga gtx 275 but the problem remains. So I change the psu (lian li 650w) with a Nexus 650w. The Evga gpu doesn't start (the screen reamains black). So I reinstall the old gpu and the screen start but the problems of crash remains also with new psu. I check the memory with memtest. No errors.
    For me is a problem of supply in motherboard. Is possible? I've checked all psu cable and they are connected properly. How can I fix it?
    Thanks.
    FB

  2. #2
    Join Date
    Mar 2011
    Location
    Taiwan
    Posts
    562

    Default Re: supply problems maybe in Asrock H67

    Dear fbrbartoli,

    Please follow the procedure to check your system.
    step1:
    Turn off the system power and unplug the power cord. Remove all PnP cards (Plug and Play) and cables including VGA, IDE, FDD, COM, USB, and external printer cable.
    Step2:
    Confirm CPU and DRAM is inserted properly
    Step3:
    Clear CMOS
    (Please refer to motherboard user manual for clearing CMOS)
    Step4:
    Plug the VGA card back to the system and also re-connect your monitor, mouse and keyboard.
    Step5:
    Turn on the power and make sure CPU, power supply and CPU fan is functioning.
    Step6:
    If the problem still cannot be solved, please only install the necessary device of system to try. (CPU, a stick memory)
    If you still cannot get dispaly, please change CPU, memory or VGA card for try.
    If not, please kindly contact your local dealer for assistance.

    Thank you!

    Have a nice day
    ASRock TSD
    Emily

  3. #3
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Italy
    Posts
    2

    Default Re: supply problems maybe in Asrock H67

    Quote Originally Posted by ASRock TSD - Emily View Post
    Dear fbrbartoli,

    Please follow the procedure to check your system.
    step1:
    Turn off the system power and unplug the power cord. Remove all PnP cards (Plug and Play) and cables including VGA, IDE, FDD, COM, USB, and external printer cable.
    Step2:
    Confirm CPU and DRAM is inserted properly
    Step3:
    Clear CMOS
    (Please refer to motherboard user manual for clearing CMOS)
    Step4:
    Plug the VGA card back to the system and also re-connect your monitor, mouse and keyboard.
    Step5:
    Turn on the power and make sure CPU, power supply and CPU fan is functioning.
    Step6:
    If the problem still cannot be solved, please only install the necessary device of system to try. (CPU, a stick memory)
    If you still cannot get dispaly, please change CPU, memory or VGA card for try.
    If not, please kindly contact your local dealer for assistance.

    Thank you!

    Have a nice day
    ASRock TSD
    Emily
    Hi, I solved it! The voltage ram was auto setting to 1.65v instead of 1.50v (1333 to be specific at 1.5v). the problem disappeared when I set it to 1.5v (the maximum voltage specification for ram with sandybridge).
    Incredible ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •