Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 2 of 2

Thread: P43Twins1600 problem




  1. #1
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Fort Worth, TX
    Posts
    2

    Default P43Twins1600 problem

    So I bought this board used off of craigslist, i saw the board working ect before I bought it. Now I didn't buy his DDR2 ram because I didn't have enough cash on me at the time. Well today I bought 4x1gb Sticks of Corsair XMS DDR2 800. The board will post with 1, 2 or 3 sticks of ram inside it, but not with 4. I checked all the sticks they all work, the board won't post with all 4 slots filled though. I got this ram new for 20 bucks for all of it, a computer store going out a bussiness kinda deal. Right now I'm using 3gb of the ram with the 4th stick out, but Id really enjoy using all 4gb of ram. Any advice on this problem?

  2. #2
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    uk
    Posts
    2

    Default Re: P43Twins1600 problem

    Make sure none of the connectors are bent get a cloth and wipe them clean and get an air spray to blast out the dust from the female connector its unlikely its broke but check to see that the solder is still intact.
    The piratebay latest new

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •