Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 1 of 1

Thread: Z77 Extreme 6 wont boot, no signal, debug code 3b




  1. #1
    Join Date
    May 2012
    Location
    Germany
    Posts
    1

    Unhappy Z77 Extreme 6 wont boot, no signal, debug code 3b

    Hello,

    I hope someone might be able to help me, Im like really desperated and helpless right now :( I bought a new Asrock Z77 Extreme 6 together with an Intel 3770 and a pair of 2x4 8GB of DDR3 Corsair Ram (1600MHZ CL9). I have to this this is not my first Computer I put together, it's like my 10th in over 15 years. But the Asrock wont boot, I also get no monitor signal. Ive left all components left out to minimilize errors, so no GPU too, just CPU and RAM connected, monitor via onboard DVI. Doctor Debug always shows the output "3b" which is 36 or 3B from the manual "CPU post-memory initialization. System Management Mode (SMM)initialization" or "Post-Memory South Bridge initialization is started" either it's 36 or 3B, because it shows a small b like in 3b.

    I dont really know what to do anymore. Ive tryed CMOS reset several times, putting just 1 RAM into slots 1 2 3 and 4, nothing helps, no memory results in the error code for no memory installed but also no video signal, installed memory results again always in error code 3b.
    Last edited by maftl; 05-13-2012 at 11:23 AM.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •