Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 2 of 2

Thread: Enable DVI port on Z68 motherboard




  1. #1
    Join Date
    May 2012
    Location
    Trussville, AL
    Posts
    1

    Default Enable DVI port on Z68 motherboard

    How can the DVI video output be enabled on the Z68?
    The DVI seems to work through initial boot and Windows startup, but then reverts to the VGA port.
    The VGA port was used during system construction on the test bench with VGA monitor. When I moved the system to its permanent location and hooked it up to the DVI.
    Motherboard is a Z68. Not using graphics card - using motherboard graphics.

    Thanks in advance.
    Tim

  2. #2

    Default Re: Enable DVI port on Z68 motherboard

    Try plugging both ports in at the same time and configure them once booted up.

    Make sure the DVI display has the start menu on it, or it may go blank again.

    -=Mark=-
    ASRock Z68 Extreme3 Gen3 i7 2600K 8GB (2 x 4GB) G.Skill 1333 CL9 MSI HD 7750 Corsair TX850 80Plus

    GigaByte A75-UD4H AMD A*-3870K 8GB (2X4GB) G.Skill 1866 CL8 On-Chip 6550D Antec EA-450 80Plus Platinum

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •