Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 2 of 2

Thread: P67 Extreme4 Problem




  1. #1
    bllarkin is offline Junior Member
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Arizona, USA
    Posts
    2

    Default P67 Extreme4 Problem

    I update my bios to 3.10 not thinking, and now in Windows it is showing an ACPI device (my processor, an i5 2500k) as not having drivers installed. Have tried running the latest Intel ME driver to no avail. Wanted to flash back to an older BIOS (found the L2.10 version on the site) but the UEFI interface doesn't see it on the flash drive (formatted as FAT32, that's the only file on the drive).

    Any suggestions? Any way to flash to an older BIOS? I think that the newer BIOS is what is causing the processor to not show properly.

  2. #2
    bllarkin is offline Junior Member
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Arizona, USA
    Posts
    2

    Default Re: P67 Extreme4 Problem

    Nevermind, after doing some more search, discovered that the hardware ID of ACPI\INT33A0 refers to something that needs the Intel SmartConnect driver, which apparently wasn't installed at some point. Not sure if the upgrade of the Intel ME set it off or something, but have been running this system for a year and this is recent.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •