Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 3 of 3

Thread: Z77 Extreme 4 USB Issues




  1. #1
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Melbourne
    Posts
    2

    Default Z77 Extreme 4 USB Issues

    Hi All,

    I have just purchased a Z77 EXtreme 4, and while most of it is running fine, I seem to be having a problem with the USB on the motherboard.

    The 2 ASMedia USB 3 ports dont work at all, even though it is detected in Device Manager, and I have installed the latest driver for it, and the 2 Intel USB 3.0 ports work OK, but only at USB 2.0 speeds. I get the message this device can perform faster blah blah blah..

    I have installed the latest drivers for both, and they still dont seem to work.. I also have the Fast Usb software installed and have tried with smart connect on and off..

    Does anyone have any pearls of wisdom for me ??

    Cheers

  2. #2
    t3kn33k is offline Junior Member
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    sydney
    Posts
    38

    Default Re: Z77 Extreme 4 USB Issues

    set your bios usb settings to all on ,legacy etc

  3. #3
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    Melbourne
    Posts
    2

    Default Re: Z77 Extreme 4 USB Issues

    They were already set like that... Ive done a reset to defaults as well and thats what it comes out as.. So still no luck... I might add, now that I have tried it, the 2 asmedia ones work with a usb keyboard and a mouse, just not an external hdd.. Also the Intel ones still only work at USB 2 speed...

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •