Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 5 of 5

Thread: Z77 Extreme 4, Boot crashes




  1. #1
    Gatler is offline Junior Member
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    USA
    Posts
    4

    Angry Z77 Extreme 4, Boot crashes

    I have had a Z77 sitting on my desk going no where fast. I have been working away trying fix this thing and nothing is working. Every time I attempt to boot windows it starts and crashes before the windows logo can form. It does this with my new HDD and my old HDD or any hard drive for that matter. Auto repair does nothing and I'm furious to no end.

  2. #2
    parsec's Avatar
    parsec is offline Senior Member
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Third stone from the sun
    Posts
    4,824

    Default Re: Z77 Extreme 4, Boot crashes

    Yes, that is very frustrating, no question. Sorry, but questions for you...

    Is this an existing PC that suddenly started to do that? A new build you completed but won't work? A new installation of Windows that is failing? Trying to move from an older PC to this one? Or what?

  3. #3
    Gatler is offline Junior Member
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    USA
    Posts
    4

    Default Re: Z77 Extreme 4, Boot crashes

    Its a brand new build with working a windows installation, but the computer crashes on the starting page.

  4. #4
    Gatler is offline Junior Member
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    USA
    Posts
    4

    Default Re: Z77 Extreme 4, Boot crashes

    It appears I'm not the only one.
    http://forums.tweaktown.com/asrock/4...g-windows.html
    This person had the exact same problem. You were also involved on that thread. Did you ever diagnose the exact problem?

  5. #5
    Gatler is offline Junior Member
    Join Date
    Sep 2012
    Location
    USA
    Posts
    4

    Default Re: Z77 Extreme 4, Boot crashes

    OK I fixed the problem by using tips from that other thread. I used the two Intel SATAs instead of the ASrock SATAs and they seem to read my DVD drive and from there I re-installed windows and everything looks good so far!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •