Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 2 of 2

Thread: No post A75M-ITX A8-3870K & KHX16C10B1RK2/16




  1. #1
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Canada
    Posts
    2

    Default No post A75M-ITX A8-3870K & KHX16C10B1RK2/16

    Hello All,

    I wanted to see if anyone has run into a similar problem with an A75M-ITX board.

    I have only the core components installed into the motherboard (CPU, RAM) and when I attempt to turn it on the system will not POST. No beep codes. I can only get a beep code response if I remove both sticks of RAM.

    Current configuration:
    Motherboard A75M-ITX
    CPU A8-3870K
    RAM (2x8GB) KHX16C10B1RK2/16

    I have already RMA'd the CPU and MOBO, moved the DIMMs between slots etc. I suspect the RAM may not be supported?

    Any ideas?

    Or has anybody put together a similar build with 16GB of RAM? Which model of RAM did you use?

    Q

  2. #2
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    Canada
    Posts
    2

    Default Re: No post A75M-ITX A8-3870K & KHX16C10B1RK2/16

    Just a follow up post. Got the system running.

    The outlined components work successfully.

    The motherboard I have doesn't produce a successful POST beep.

    Q

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •