Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 2 of 2

Thread: Surround sound not working on Game Blaster sound card




  1. #1
    Lai0013 is offline Junior Member
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Australia
    Posts
    13

    Default Surround sound not working on Game Blaster sound card

    Hi
    i was wondering if anybody that experience a simplar problem could help me with this , it seems like the surround sound isn't working from the Rear and the center speakers. but it works find on the two front satalites
    i got the latest driver and everything.

    Speaker iam using is Logitech Z906 THX 5.1 Speaker System
    Please help me thanks.

  2. #2
    profJim's Avatar
    profJim is online now Chief Munchkin + moderator
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Tacoma, WA. [USA]
    Posts
    7,811

    Default Re: Surround sound not working on Game Blaster sound card

    Try using the Side speaker output jack instead of the Rear speaker output jack.
    I'm not familiar with the Creative control panel, but you will probably need to change some settings in one or more tabs to get everything working.
    Try testing with a true 5.1 sound file and with standard stereo sound files.
    Q9650 @ 4.10GHz [9x456MHz]
    P35-DS4 [rev: 2.0] ~ Bios: F14
    4x2GB OCZ Reaper PC2-8500 1094MHz @5-5-5-15
    MSI N460GTX Hawk Talon Attack (1GB) video card <---- SLI ---->
    Seasonic SS-660XP2 80 Plus Platinum psu (660w)
    WD Caviar Black WD6401AALS 640GB (data)
    Samsung 840 Pro 256GB SSD (boot)
    SLI @ 16/4 works when running HyperSLI
    Cooler Master 120XL Seidon push/pull AIO cpu water cooling
    Cooler Master HAF XB computer case (RC-902XB-KKN1)
    Asus VH242H 24" monitor [1920x1080]
    MSI N460GTX Hawk (1GB) video card
    Logitech Z-5500 Digital 5.1 Speakers
    win7 x64 sp1 Home Premium
    HT|Omega Claro plus+ sound card
    CyberPower CP1500PFCLCD UPS
    E6300 (R0) @ 3.504GHz [8x438MHz] ~~ P35-DS3L [rev: 1.0] ~ Bios: F9 ~~ 4x2GB Kingston HyperX T1 PC2-8500, 876MHz @4-4-4-10
    Seasonic X650 80+ gold psu (650w) ~~ Xigmatek Balder HDT 1283 cpu cooler ~~ Cooler Master CM 690 case (RC-690-KKN1-GP)
    Samsung 830 128GB SSD MZ-7PC128B/WW (boot) ~~ WD Caviar Black WD6401AALS 640GB (data) ~~ ZM-MFC2 fan controller
    HT|Omega Striker 7.1 sound card ~~ Asus VH242H monitor [1920x1080] ~~ Logitech Z-5500 Digital 5.1 Speakers
    win7 x64 sp1 Home Premium ~~ CyberPower CP1500PFCLCD U.P.S
    .


Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •