Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 2 of 2

Thread: New asrock motherboard with whole new parts dont work




  1. #1
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    south tirsouska
    Posts
    1

    Default New asrock B75M motherboard with whole new parts dont work

    motherboard asrock B75m
    cpu intel i5 3.1 2380P
    gpu Gigabyte GV-N660 OC PCI-E 3
    ram 16gb (8-8) corsair 1333mhz
    hard disk drive hitachi 250 GB SATA
    power supply Enermax triathlor 700w
    monitor tv(vga, hdmi) telefunken t22fx970lp-t


    I connect everything, correct, but the monitor shows black.
    The power goes to everything, all the fans are turnig and hard disk drives , all seem to work fine
    The cables double and triple checked.
    No windows no nothing. The hard disk is empty.
    Tried with hdmi, and vga, nothing has worked.
    The monitor tested with a labtop and works fine, but with specific resolutions,
    otherwise it doesnt shows anything. (1024x768)

    Tested both with the gpu gigabyte port(hdmi), and from the motherboard port hdmi and vga.
    I also reninstall memory,then tried with a single slot, and without any.
    Nothing happened
    I removed battery , then placed again..
    Nothing happened.
    I have ALL brand new parts, spend a lot (fortune) and is not working, please, PLEASE help.
    Thank you.





    Updated:


    I just found that the specific cpu has an asterisk here..
    ASRock > B75M R2.0

    "Some Intel LGA 1155 CPUs do not have integrated graphics. A discrete VGA card is required if this kind of CPU is installed."

    Also, to the list with ram supported, there is not mine
    ASRock > B75M R2.0

    but there are supported other 8gb rams, from kingston and a-data.
    Last edited by abaloutsake; 01-20-2013 at 10:42 PM.

  2. #2
    kick's Avatar
    kick is offline Senior Member
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Europe,the wild wild west.
    Posts
    1,223

    Default Re: New asrock motherboard with whole new parts dont work

    Well to an extent you have answered your own question "P" cpu's dont have on cpu gx ..the motherboard doesnt have a gx chip.
    So you will either have to return the cpu and get one with integrated gx or buy a gx card.

    The memory may work just fine its just you cant see anything.
    Current Systems:

    Asrock p67 Extreme6.............. Gigabyte EP-45 UD3 ...................... Gigabyte 73 PVM S2
    Intel i5 2500k 4.8ghz................ Intel Q8400 3.8ghz......................... Intel D820 2.8ghz
    Zalman 10x cooler.................... Coolermaster V8............................ HP cooler
    8GB Gskill ripjaw ddr3.............. 4GB Gskill PI ddr2.......................... 4GB samsung ddr2
    60GB ssd/500GB HDD .............. WD 1TB hdd.................................... Seagate 160GB hdd
    GTX 460 1GB x2 SLI ................. Msi 9600GT 512MB(died) ........... Onboard gx
    Win7 64 ,750w psu(ocz)............ Win7 64 ,520w psu,seasonic...... Win XP pro ,400w psu

    HEC 6A34 case . ....................... Jeantec R2 case............................ Packard Bell case

    hoping to upgrade to http://www.thinkgeek.com/stuff/41/habicase.shtml
    http://www.flixya.com/video/140325/Animal-launching

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •