Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 2 of 2

Thread: Onboard 3D graphics not recognised on FM2A85X Extreme 6 w/AMD A10 5800k




  1. #1
    AlbertL is offline Junior Member
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    Louisiana
    Posts
    2

    Default Onboard 3D graphics not recognised on FM2A85X Extreme 6 w/AMD A10 5800k

    Hi I am a newb lol,
    I have the AsRock FM2A85X extreme 6 Mobo w/AMD A10 5800k and presumed that I could play games on this without a graphics card. I only play Micrsoft Freelancer w/various mods & Darkstar 1. I did install Win 7 Ultimate 64 bit OS. I updated the bios to vs 1.70 installed DirectX, .Nets, C++ etc. I know it is something I overlooked or goofed and am ready as well as needing a bit of help getting futher into this delima. I also change the GPU setting in the UEFI from PCIe to Onboard. I look forward to the help. I'm using my computer it's working ok except for graphics. Thanks.

  2. #2
    AlbertL is offline Junior Member
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    Louisiana
    Posts
    2

    Default Re: Onboard 3D graphics not recognised on FM2A85X Extreme 6 w/AMD A10 5800k

    Yeaah weeell maybe that I got off on the wrong foot here. I'm a newb to this forum not to computers. Over 100 views and not one comment??? Well I found my answer on a purchase review. It would seem that this is a driver problem that not only had me stumped but all those that could commit but didn't. I might browse in the future but am not going to post, quicker info elsewhere. Thanks anyway, ba-bye!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •