Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 31 to 33 of 33

Thread: Asrock z77 extreme9 problem management sli




  1. #31
    dual is offline Junior Member
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    Australia
    Posts
    9

    Default Re: Asrock z77 extreme9 problem management sli

    Hi Gabrix,

    Yes Mate it is working now finally, I made a few changes as well as swapped cards around. The changes are listed below;

    1)Moved cards as you advised
    2) Increased VTT and PCH voltage
    3)Swapped Bridge
    4)Moved bridge to other connection

    Not sure if it was one thing or all the above which resolved the problem. It was either 1) or 4) as I had tried 2) and 3) already, I don't care really as long as its now working. Don't think it really makes that much of a difference to performance, not with these generation cards anyway but probably next.
    However not to sure if its me but just thought frameRate was consistently smoother using slots 3 and 7 which are native PCI-E lanes, just get a bit of the stutter every now and then which is random and is hardly noticeable. Just read you can get smoother game play sometime using native PCI-E lanes as opposed to through a PLEX chip.

    Anyway thanks for help and I'm now ready to give it a real test with Crysis 3 over the weekend.

    Keep in touch and let me know if you have any further problems.

    C a.



    Quote Originally Posted by Gabrix78 View Post
    but I wonder in this forum there should be a support Asrock? and then where 'support if one has a problem with their product?

  2. #32
    profJim's Avatar
    profJim is online now Chief Munchkin + moderator
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Tacoma, WA. [USA]
    Posts
    7,811

    Default Re: Asrock z77 extreme9 problem management sli

    Quote Originally Posted by Gabrix78 View Post
    but I wonder in this forum there should be a support Asrock? and then where 'support if one has a problem with their product?
    This is mainly a user to user support forum, but ASRock TSD - Emily helps out sometimes.
    It is important that you have included a detailed hardware list in your PC Specs by filling in the System Specs section when you edit your profile.

    ASRock > Support Request Form is used to file an online tech support request.

    Glad to see that your video cards are now working.
    Q9650 @ 4.10GHz [9x456MHz]
    P35-DS4 [rev: 2.0] ~ Bios: F14
    4x2GB OCZ Reaper PC2-8500 1094MHz @5-5-5-15
    MSI N460GTX Hawk Talon Attack (1GB) video card <---- SLI ---->
    Seasonic SS-660XP2 80 Plus Platinum psu (660w)
    WD Caviar Black WD6401AALS 640GB (data)
    Samsung 840 Pro 256GB SSD (boot)
    SLI @ 16/4 works when running HyperSLI
    Cooler Master 120XL Seidon push/pull AIO cpu water cooling
    Cooler Master HAF XB computer case (RC-902XB-KKN1)
    Asus VH242H 24" monitor [1920x1080]
    MSI N460GTX Hawk (1GB) video card
    Logitech Z-5500 Digital 5.1 Speakers
    win7 x64 sp1 Home Premium
    HT|Omega Claro plus+ sound card
    CyberPower CP1500PFCLCD UPS
    E6300 (R0) @ 3.504GHz [8x438MHz] ~~ P35-DS3L [rev: 1.0] ~ Bios: F9 ~~ 4x2GB Kingston HyperX T1 PC2-8500, 876MHz @4-4-4-10
    Seasonic X650 80+ gold psu (650w) ~~ Xigmatek Balder HDT 1283 cpu cooler ~~ Cooler Master CM 690 case (RC-690-KKN1-GP)
    Samsung 830 128GB SSD MZ-7PC128B/WW (boot) ~~ WD Caviar Black WD6401AALS 640GB (data) ~~ ZM-MFC2 fan controller
    HT|Omega Striker 7.1 sound card ~~ Asus VH242H monitor [1920x1080] ~~ Logitech Z-5500 Digital 5.1 Speakers
    win7 x64 sp1 Home Premium ~~ CyberPower CP1500PFCLCD U.P.S
    .


  3. #33
    Gabrix78 is offline Junior Member
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    Italy
    Posts
    14

    Default Re: Asrock z77 extreme9 problem management sli

    Quote Originally Posted by dual View Post
    Hi Gabrix,

    Yes Mate it is working now finally, I made a few changes as well as swapped cards around. The changes are listed below;

    1)Moved cards as you advised
    2) Increased VTT and PCH voltage
    3)Swapped Bridge
    4)Moved bridge to other connection

    Not sure if it was one thing or all the above which resolved the problem. It was either 1) or 4) as I had tried 2) and 3) already, I don't care really as long as its now working. Don't think it really makes that much of a difference to performance, not with these generation cards anyway but probably next.
    However not to sure if its me but just thought frameRate was consistently smoother using slots 3 and 7 which are native PCI-E lanes, just get a bit of the stutter every now and then which is random and is hardly noticeable. Just read you can get smoother game play sometime using native PCI-E lanes as opposed to through a PLEX chip.

    Anyway thanks for help and I'm now ready to give it a real test with Crysis 3 over the weekend.

    Keep in touch and let me know if you have any further problems.

    C a.

    Hello, even in port pci-e 3/5 performance remain the same, we hope that ASRock put out a new bios with the improvements now that is all that comes out a new one, by'm curious to see some results with just 3 crysis you can post something








    Quote Originally Posted by profJim View Post
    This is mainly a user to user support forum, but ASRock TSD - Emily helps out sometimes.
    It is important that you have included a detailed hardware list in your PC Specs by filling in the System Specs section when you edit your profile.

    ASRock > Support Request Form is used to file an online tech support request.

    Glad to see that your video cards are now working.

    Hello and thank you for the surgery, you've already sent a request to support the asrock few days ago now but I have never answered, I hope to get a clarification from them as a result of this problem that a motherboard of this group believe that should not have

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •