Please report all spam threads, posts and suspicious members. We receive spam notifications and will take immediate action!
Results 1 to 2 of 2

Thread: Graphic Card installation problem




  1. #1
    Exonian is offline Junior Member
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    Devon
    Posts
    1

    Default Graphic Card installation problem

    Hello

    Im trying to install a new EVGA GTX 670 FTW Signature 2 series Graphics Card.

    The problem is that I am not getting a signal input to my monitor so I cant install it.

    Its not the card as it works in my old Dell Dimension XPS machine.

    Does anyone know what a possible solution may be?

    Thanks :)
    Last edited by Exonian; 02-16-2013 at 04:44 AM. Reason: Additional info added

  2. #2
    parsec's Avatar
    parsec is offline Senior Member
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Third stone from the sun
    Posts
    4,824

    Default Re: Graphic Card installation problem

    Were you using the on board (CPU) graphics before you installed the new card? If so, did you change the UEFI/BIOS setting for Primary Graphics Adapter to PCI Express? That is in the Advanced Menu, North Bridge Configuration.

    It's also possible that a new card like yours may have a compatibility problem with the board.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •